resten

31. Hva drikker du til frokost?

Vann, masse vann. Gul fun light. Og kaffe, masse kaffe. Appelsinjuice hvis jeg slår på stortromma, og melk hvis jeg ikke gidder å spise frokost.

 

32. Sover du på noen spesiell måte?

Det mest spesielle er vel at jeg kan sove hvordan som helst; på begge sider, ryggen eller magen. Trenger tjukke puter for å ikke få vondt i mine kantete skuldre, også ja, så bruker jeg hele dyna mi på 220x240 cm. Bretter den inn på alle kanter, ingenting går til spille!

 

33. Kan du spille poker?

Jeg kan reglene, men nei jeg kan absolutt ikke spille poker. Kjenner ingen med dårligere pokeransikt enn meg! Mit beste håp er at motspillerne tror jeg overspiller og kødder.

 

34. Liker du å kose? 

Ja, litt for mye tror jeg, tror det er det som skremmer bort alle menn!

 

35. Er du et avhengighetsmenneske? 

Nei det vil jeg ikke si. Unntatt sukker, blir veldig lett avhengig av sukker. Det er litt dumt.

 

36. Kjenner du noen med samme bursdag som deg?

Ja det gjør jeg. Vi hadde oppkjøring på samme dag også, måtte jo få den mest awesome datoen i 2009 på førerkortet for alltid! Vi stod begge to.

 

37. Vil du ha barn?

Jeg tror ikke det nå, men mamma sier at hun heller ikke ville det før ganske sent. Men her er jeg!

 

38. Kan du noen andre språk enn norsk?

Antar jeg kan si at jeg "kan" engelsk, men ellers er jeg ganske dårlig i språk. Hadde sekser i tysk, men nå tror jeg at jeg har glemt alt.

 

39. Har du noen gang vært i en ambulanse?

Nei. Ikke noe mer å si om det egentlig.

 

40. Foretrekker du havet eller basseng?

Havet, men ikke så mye norskt hav, mest asurblått middelhav med milelang sikt. Jeg hater hater alt som lever og bor i sjøen, og basseng er bare ekle!

 

41. Hva bruker du helst penger på?

Helst på hudpleie, hårpleie og sminke. Og små morsomme duppeditter på ebay. Men siden jeg er student går det meste av pengene til husleie, strøm, nett, telefon, mat og kontaktlinser. Sånn sett er det ikke noe morsomt å være voksen.

 

42. Eier du dyre smykker?

Jeg har et fint gullarmbånd jeg fikk til konfirmasjonen, og jeg fikk et veldig fint gullsmykke til attenårsdagen av mamma. Ellers er det bare billig juggel!

 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv?

Jeg ser ikke tv-programmer. Litt serier, men jeg ser dem ikke på tv. Jo forresten, jeg liker MasterChef!

 

44. Kan du rulle med tunga?

Det kan jeg, og kan dermed avkrefte at tunga blir ødelagt om man stikker hull i den. Min funker utmerket.

 

45. Hvem er den morsomste personen du kjenner?

Jeg er kjempemorsom! Mamma og pappa er også det, så det er veldig gøy hjemme.

 

46. Sover du med kosedyr?

Nei, men når jeg er hjemme har jeg katten i senga selv om jeg synes det er avskyelig.

 

47. Hva har du som ringelyd? 

Klassisk Samsungtone. Hater det når telefonen ringer, så jeg vil ikke ødelegge en sang jeg liker ved å ha den som ringetone, og jeg vil i hvert fall ikke ha en sang jeg IKKE liker, for det tror jeg ikke telefonen min hadde hatt godt av og den er ganske dyr.

 

48. Har du klesplagg fra du var liten?

Nei ass. Tror det meste har gått i arv til og blitt ødelagt av min rølpete søster.

 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?

Det er litt rødt på Rubiks kuben min. Men alt er ikke på samme plass....

 

50. Flørter du mye? 

Jeg aner ikke. Hva er flørting? Nei jeg tror ikke jeg kan å flørte. Hvis jeg er interessert i noen sier jeg det bare i en melding på facebook. Så blir jeg anklaget for å være pragmatisk (eller crazy).

 

51. Kan du bytte olje på bilen?

Nei. Jeg vet heller ikke hvor nødblinken er, og jeg er fortsatt ikke helt sikker på hvilke brytere som styrer hvilke lys på bilen jeg kjørte i et og et halvt år. Og jeg klarer heller ikke å bytte vindusviskere. Men jeg er skikkelig flink til å bytte gir.

 

52. Har du fått en fartsbot noen gang?

Nei, jeg har ikke fått bot av noe slag, på tross av alt det ovennevnte og at jeg tilfeldigvis ikke har hatt med meg førerkortet noen av gangene jeg har blitt stoppet i rutinekontroll (ops). Jeg må være forferdelig søt.

 

53. Hva var den forrige boka du leste?

Jeg leser sukkersøt feelgood hele tiden. Den siste ordentlige boken jeg leste var Douglas Adams' Haikerens Guide til Galaksen. Jeg likte den veldig godt og har planer om å lese alt han har skrevet.

 

54. Leser du avisa?

Jeg kikker litt på forsidene når jeg setter dem fram på jobb. Er sørgelig uinformert om hva som foregår i den virkelige verden.

 

55. Abonnerer du på et magasin? 

Nei, nå har jeg sagt opp alle for det står det samme i alle. Har et par årganger av alle de største damebladene, så nå kan jeg bare rullere dem etter årstidene.

 

56. Danser du i bilen?

ALLTID. Særlig når jeg kjører selv. Druser opp musikk på full guffe og føler meg som kongen på haugen. Men nå for tiden er jeg aldri i biler siden jeg er student og bare går overalt.

 

57. Hvilken radiostasjon hørte du på sist? 

Energy Trondheim. Nittfem komma fem, hundråfem komma seks, hundråseks komma sju. Står alltid på på jobb, for de snakker ikke så forbanna mye. Snakkeradio er noe av det verste jeg vet.

 

58. Hva var det siste du skrev ned på et papir? 

Matriser.

 

59. Når var du i kirken sist?

Begravelse. Etter at jeg sluttet på ungdomsskolen og ikke blir tvunget til å gå hver jul, unngår jeg kirker. Jeg er ikke med i statskirken og har aldri vært det, og er forøvrig imot statskirke. Synes det er dust å skrive inn folk automatisk.

 

60. Er du lykkelig? Ja jeg er det. Er ekstatisk. Jeg tror kanskje at livet mitt nå er så bra som det noen gang kommer til å bli (og jeg føler meg glad ved tanken, ikke resignert). Ikke bare er jeg grunnleggende tilfreds med tilværelsen, jeg er stort sett glad og i godt humør hver dag også. Er kjempelykkelig, og det er deilig.

Én kommentar

audm

14.mar.2012 kl.15:21

neeei ikke guuuul!!

Skriv en ny kommentar

hits