fordi dere savner meg

Jeg stal listen til nydelige Hjerterdam. Fordi jeg var på skolen så lenge at jeg måtte lete etter en dør hvor nøkkelkortet mitt funket så jeg fikk levert øvingen min i kveld, og fordi jeg har fri i morgen og ikke vil legge meg enda og fordi jeg aldri blogger lenger, og det går ikke an.

 

 1. Hvor gammel er du om fem år?

Om fem år er jeg 25, heldigvis er det ikke så alt for gæernt enda by then. Også er jeg forhåpentligvis ferdig sivilingeniør, damn.

 2. Hvem var du rundt minst to timer i dag?

Stud.assen min i programmering. En veldig flink og hyggelig mann som er selve årsaken til at jeg har håp om å stå i prosedyre- og objektorientert programmering.

3. Hvor lang er du? 

Jeg er nært nok 170 til å runde opp. Men egentlig er jeg vel 169 cm. Det er nok.

 

4.Hvilken film så du sist?

Jeg så nylig tjue minutter eller så av A Very Harold and Kumar Christmas.

 

5. Hvem ringte du sist?

Min kjære mamma på morsdagen.

 

6. Hvem ringte deg sist? 

Mamma. Jeg la på med kinnet mitt igjen mens jeg snakket med henne (og merket det ikke, så jeg skvatt himmelhøyt da telefonen plutselig ringte inn i øret mitt mens jeg satt og skravlet). Denne nymotens teknologien er litt vanskelig for meg den.

 

7. Hva sto det på den siste smsen du fikk?

"Blitt sittende lenge med matten eller? :P Ååh, fortsatt helt nysgjerrig jeg, men skjønner liksom ikke xD".

For dem som hadde interesse av dét.

 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?

Ringe, herregud. Jeg er så dårlig på å skrive meldinger at fy. Alltid beundret folk som taster ufortrødent ivei like fort som på en pc, jeg må slippe alt jeg driver med og stave et og et ord. Det tar evigheter. Ble bare enda verre med smartphone, jeg tror farmor er raskere enn meg. Men mamma er litt verre enda da, heldigvis.

 

9. Er foreldrene dine gift eller skilt?

Gift heldigvis. Jeg drømte en natt at de skulle skilles og jeg ble kjempetrist, enda jeg ikke har bodd hjemme på kjempelenge.

 

10. Når så du mamman din sist?

Åttende januar må det ha vært, før jeg reiste hjem fra min juleferie nr. 2. Finner aldri tid til å reise hjem i helgene, men håper foreldrene mine besøker meg her igjen snart.

 

11. Hvilken farge har du på øynene? 

Brune. Ønsker meg såklart blå, men er glad for at mine i det minste er så mørke at det er litt fint likevel.

 

 

12. Når våkna du i dag? 

Klokka åtte, av meg selv. Men bare fordi jeg hadde sovet i nesten ti timer da. Og så stod jeg ikke opp før ni. På enkelte måter er studentlivet NYDELIG!

 

13. Hva er din favorittjulesang? 

Kidnap the Sandy Claws. Jeg tuller ikke engang. Også liker jeg Mistress for Chrismas.

 

14. Hva er din favorittplass?

Jeg er veldig glad i senga mi. Og jeg trives på kjøkkenet. Men jeg er mest på gløs, så det er litt favorittplass det også.

 

15. Hvilken plass liker du minst?

Hm. Jeg er ikke så glad i auditoriene på Stripa. Stolene er vonde og ikke engang jeg har plass til beina mine.

 

16. Hvor tror du at du er om ti år?

Om ti år bor jeg enten på Singsaker eller i Molde igjen tror jeg. Da har jeg minst én katt og kanskje en hund også, og trolig enda større huslån enn nå, og mer enn det aner jeg ikke. Tror egentlig ikke jeg kommer til å være gift engang. Men jeg håper at jeg har en kjempekul jobb med å lage roboter da.

 

17. Hva skremte deg mest om natta når du var liten?

Krampe i foten. Dritvondt.

 

18. Hva fikk deg til å le hardest sist?

Jeg ler sjelden sist, men hardest må ha vært den gangen jeg satt på min første skrivehelg med Omega Bulletin og leste det min venninne Ada hadde skrevet. Jeg lo så hardt at jeg sprengte et blodkar og var blind på et øye i to dager. True story.

 

19. Hvor stor er senga di?

Den er 140 cm bred. Da jeg først kjøpte den ante jeg ikke hvor jeg skulle ligge; i dette hjørnet? Hjørnet der borte? På midten? Våknet gjerne om natta fordi jeg følte jeg måtte flytte på meg for å utnytte plassen. Nå sprer jeg meg ut over all plassen og bruker hele dyna på 220x240 cm og jeg SOVER SÅ DIGG.

 

20. Har du stasjonær eller bærbar datamaskin? 

Jeg har én, bærbar. Vennene mine skjønner ikke hvordan jeg klarer meg med bare en. Men når jeg får tjue tusen til overs skal jeg kjøpe meg awesome stasjonær i tillegg.

 

21. Sover du med eller uten klær?

Jeg sover med t-skjorte. Eller uten hvis det ikke er kaldt.  Har aldri klart å sove med pysjbukse, den sklir jo bare opp rundt lårene og blir forferdelig vond??

 

22. Hvor mange puter sover du med i senga? 

Fire tjukke og deilige, alle er litt forskjellige og jeg trenger hver eneste en.

 

23. Hvor mange land har du bodd i? 

Bare i Norge, og jeg tenker det forblir slik. Har overhodet ikke noe lyst til å bo andre steder, eller det hadde vært kult å flytte til en ny planet da. Hvis det en gang blir mulig.

 

24. Hvor har du bodd? 

I Molde til jeg var 19, nå bor jeg i Trondheim og glemmer det av og til, for det er egentlig veldig likt Molde her.

 

25. Liker du sko, sokker eller barbeint? 

Jeg elsker sokker. Jeg tror at jeg kunne VÆRT en sokk. Neida. Men av og til skifter jeg sokker tre ganger i løpet av en dag, tar freshe sokker hver gang jeg har vært ute og hatt på meg sko. Liker å tusle rundt i ullsokker på skolen. Jeg liker ikke sko så godt, for de er så dyre. Man har dem bare på føttene liksom. Barbeint liker jeg bare når leiligheten er helt nyvasket og det ikke er kaldt (dvs nesten aldri). Men jeg kan ikke sove med sokker da. Da sovner jeg bare ikke.

 

26. Er du sosial? 

Nå er jeg det. Ingen er mer overrasket enn meg. Men jeg trenger mye alenetid også, det er derfor jeg jobber og sliter så jeg (såvidt) har råd til å bo alene.

 

27. Hva er din favorittis?

Helt vanlig Sørlandsis sjokoladeis. Og pistasjeis. Helst de to sammen. Jeg tror jeg kan spise uendelige mengder med is, jeg har i hvertfall aldri blitt mett av det. Men jeg begrenser meg selv litt (er ikke så flink til det egentlig, det tryggeste er å ikke kjøpe is), blir veldig kald i halsen etterhvert da. Stopper når jeg begynner å få pustevansker.

 

28. Hva er din favorittdessert?

Min egen gjærbakst og mamma sin ostekake. Og is.

 

29. Liker du kinamat?

Jeg tror ikke det. Smakte noe med sursøt saus en gang og det likte jeg ikke. Men jeg liker ris da. Men jeg liker enda bedre pasta og potet. Jeg har bodd for meg selv i over et år nå og jeg har enda ikke kjøpt en eneste kartong med ris.

 

30. Liker du kaffe?

Jeg tenker på kaffe som det Sorte Gull. Jeg elsker kaffe. Da jeg skulle "lære meg" å like kaffe blandet jeg melk og sjokolade og sukker i fordi jeg trodde det ble lettere å like da, men det likte jeg aldri. Så tror jeg at jeg tok feil kopp en gang og drakk svart kaffe ved et uhell, og det er jo bare utrolig mye bedre. Synes knapt kaffe kan bli for sterk eller for svart. Svaret er ja. Jeg liker kaffe.

 

Herregud det er mange spørsmål her, tar kanskje resten neste gang jeg kjeder meg, for dette må jo være uslåelig underholdning? Nå skal jeg kose meg med yndlingsdessert.

 


Én kommentar

Pernille F

14.feb.2012 kl.01:33

Eniiig, kaffe kan ikke bli for svart eller for sterk. Fløte og sukker og oboypulver drev jeg også med en gang i tiden, før jeg skjønte at det ødela alt. Gleder meg til resten; det har vært altfor stille her en stund!

Skriv en ny kommentar

hits