frozzyEn sånn en har jeg tenkt i mange ÅR at jeg trenger. HVORFOR har jeg ikke kommet meg rundt og fått kjøpt en, når jeg har kjøpt så mye ubrukelig ræl i løpet av den tiden? Matboks med kjøleelement i lokket! For jeg hater når mat som skal være kald blir varm; jeg kan aldri ha niste med noe annet pålegg enn nugatti fordi alt annet blir ekkelt i løpet av de få timene fra jeg drar hjemmefra til det er tid for lunsj. Svett pålegg, usj. Varm og myk og dvask salat, usj og fysj! Men nå blir det andre boller. Endelig noe annet enn brødskive med nugatti til lunsj! Kjøpte den HER.

Har kjøpt meg herlige Decléorprodukter også. Gleder meg til de kommer i posten, huden min hater vinter. Skal prøve en penslingskur fra Hilde Christina, er veldig spent på det! Håper jeg får fantastisk hud. Og så skal jeg såklart spise supersunt og trene masse osv. I hvert fall litt.

Men først skal jeg og mamma teste våre nye muffinsbrett i morgen. Elsker å ha ferie, jeg bare ser på serier, baker, ser på filmer og koser med katten. Utrolig deilig med en hel uke ferie med totalt fri fra alt!

Én kommentar

Pernille F

04.jan.2012 kl.02:17

Ferie er BEST! Huden min hater hele året, tørr og sensitiv og vond, så jeg skal skaffe meg nye decleorprodukter denne uka jeg og! Hurra.

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

Fra frisørskole til Teknisk Kybernetikk på NTNU. Jeg skal lage roboter. Hurra! Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits