jo så

Så var enda et år over da. Bra år. Tror det skal mye til for å toppe dette året, og det er jo en litt småkjip måte å se det på, men samtidig så er jeg på et bra spor her og tror det kommer til å fortsette i samme løypa en stund framover.

For det har vært litt av et år. Jeg har flyttet inn i min første helt egne leilighet (og riktignok fått meg et heftig boliglån i samme slengen), gått på frisørskole (herregud tenk at det var i år, det føles så lenge siden allerede), begynt på studiene på NTNU og rundet tjue. Tjue er den perfekte alder også, så nå trenger det egentlig ikke å gå flere år på en stund. Men på den lyse siden; endelig er det bare en fordel å ha bursdag sent på året!

Dette året har jeg også sluttet i to jobber og begynt i en ny. Og selvfølgelig hender det at jeg savner de gamle jobbene mine, men jeg er så glad i den nye jobben min, og min nye sjef og mine nye kolleger, det er faktisk perfekt alt sammen. Kunne faktisk virkelig ikke fått en bedre jobb, og det er så kort å gå dit, jeg er så heldig som har den jobben. OG jobben min har Ben&Jerrys, Häagen-Dazs og skittles!!! Og jeg fikk vin til jul. Så: Bra jobb! 

Så jeg meldte meg frivillig til å åpne butikken første nyttårsdag, jeg. Derfor sitter jeg hjemme... alene... på nyttårsaften. Hvilket jeg må innrømme at jeg overvurderte. Men pytt, i fjor skulle jeg på jobb SÅ UTROLIG TIDLIG på første nyttårsdag, så da gikk jeg og la meg klokka ti omtrent, og se for et år det ble.

 

Æh, vet ikke hvorfor jeg gidder å prøve å blogge engang. Men godt nytt år.

2 kommentarer

Pernille F

01.jan.2012 kl.03:26

Godt nyttår, fineste du! Håper du har hatt en fin kveld uansett om det var alene, og at jeg får se deg i Molde neste helg!

camilla

02.jan.2012 kl.02:44

godt nyttår :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

Fra frisørskole til Teknisk Kybernetikk på NTNU. Jeg skal lage roboter. Hurra! Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits