kidnap the sandy claws beat him with a stick

Jeg savner å ha råd til å kjøpe nye eksklusive kosmetikkgreier hele tiden og å ha tid til å være fin. Og jeg er redd jeg kommer til å gjøre det fryktelig dårlig på alle eksamenene mine. MEN til gjengjeld er det mye koseligere å være student når det går mot jul! I fjor jobbet jeg jo bare, og jeg fikk omtrent ikke julestemning i det hele tatt. Men nå... vi har ikke hatt forelesninger den siste uken, så i stedet sitter jeg hjemme og øver. Så pleier jeg å bake noe, det går kjempefort og er så enkelt at. Så sitter jeg og øver med kaffe eller te og nybakt hvetebakst, og har det som plommen i egget selv om jeg føler at jeg knapt klarer de enkleste oppgavene.

 
 

Sitter oppe til jeg er trøtt, uansett hvor sent det blir, og sover til jeg våkner av meg selv. Går på butikken klokka ti om morgenen og kjøper brød mens det er helt ferskt og deilig. Tusler ned på skolen i pysjbukse for å møte venner der og bytter ut skoene med ullsokker når jeg er framme, og løper rundt på sokkelesten hele dagen og spiser klementiner og drikker julebrus og lærer meg forskjell på spoler og kondensatorer og dioder og transistorer.

 


På lørdag satt vi på skolen til elleve-halv tolv, på kvelden ja, og på søndag var det forelesning hele dagen. Neste lørdag er det eksamen. Det er ikke noe skille mellom helg og ukedag i det hele tatt, men det gjør ikke noe for det føles egentlig som helg bestandig. Det gjør jo ikke noe å øve til eksamen 8-10-12 timer om dagen når fagene er så interessante og morsomme. Nå har jeg ikke så veldig panikk lenger heller; det får gå som det går og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den VERSTE studenten av alle, selv om jeg iblant føler meg som det. Jeg har jo i det minste vært i forelesningene. Ikke at jeg husker alt som har blitt sagt, akkurat, men jeg har da VÆRT DER.

 
Og nå koser jeg meg bare med analoge kretser og... enda flere boller? Jeg sverger på at jeg ikke aner hva som skjer; i det ene øyeblikket sitter jeg og konsentrerer meg om thevinin-ekvivalenter og kapasitanser; i det neste står jeg glad og fornøyd og rører sammen mel og sukker og jeg har ikke noe minne om hvordan jeg havnet ved kjøkkenbenken. Jeg satt jo og regnet tidskonstanter nettopp??

 
Og så bare.... hva skjedde? IGJEN??

 Men jeg begynner å bli litt flink da. Synes jeg selv. Problemet er bare at jeg ikke kan spise alt selv så mye som jeg baker, så jeg driver og sniker meg på besøk til andre og gir det til naboen og sånt. Så jeg håper veldig at det ikke er sånn at alle egentlig hater baksten min og bare later som de liker den for å ikke såre følelsene mine.

 

Og av og til så prøver jeg meg på litt matte. Det begynner jeg egentlig ikke å bli særlig flink i.

 
Én kommentar

Pernille F

06.des.2011 kl.17:28

Hahah, du altså. Jeg vil ha skolebolle!

Og jeg savner deg og HÆ, skal du bare være hjemme i fire dager?? Det gjør meg desto gladere for at du vil tilbringe tid med meg, da! Hva har du i tankene? Jeg er med på hva som helst, når som helst :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

Fra frisørskole til Teknisk Kybernetikk på NTNU. Jeg skal lage roboter. Hurra! Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits