veien til suksess med løsvipper

 

Jeg har nesten sluttet å bruke maskara, bruker heller falske vipper. Litt pinlig å innrømme kanskje, men jeg går ikke akkurat for en naturlig look uansett, så. Funker faktisk mye bedre med falske vipper, det går fortere enn å stå og streve med maskara, og jeg føler jeg sliter mindre på min egen hud og mine vipper siden det ikke blir så mye sminke å gni av hver kveld.

Favorittvippene er fra Ardell og kjøpes billig på Lookfantastic (bildet er linket), og Cubus har også litt utvalg av og til. Storfavoritten var nr. 117, men den finner jeg ikke igjen, så nå har jeg bestilt 105. Jeg liker lange, tette, men mest mulig naturlig utseende vipper. Det fine med Ardell er at det ikke blir så veldig synlig kant der man limer på, så jeg synes de ser brukbart naturlige ut!

 

Har bestilt vippelim fra Ardell også, håper det er bra. Er så kresen på vippelim, det eneste jeg har funnet som jeg liker hittil er det som følger med når man kjøper vippene under. Har ikke klart å finne akkurat det limet til salgs separat, så nå har jeg omtrent femti pakker med sånne vipper, haha. Vippene er litt for voldsomme, men limet er det BESTE! Plutselig ble det ENKELT å ta på løsvipper, med det limet og vipper fra Ardell.

 

 
 

Men Charlotte, hvordan får du det til å se så fantastisk fint ut?

Jo! KNEP! Først eyeliner og litt øyeskygge. Det er jo fordi jeg bruker slikt, men uansett gjør en tynn strek med eyeliner at kanten på vippene blir mindre synlig. Så krøller jeg mine egne vipper litt, jeg har en fantastisk sak med batteri som krøller vippene med varme. For de som får vippetang til å funke, går det selvsagt også bra.

Deretter, og det er litt min personlige genistrek, tar jeg på et tynt lag maskara. Bare bittelitt, for å få litt hold og farge på mine egne vipper. Jeg bruker jo ikke så voldsomt lange og tykke løsvipper, jeg vil egentlig bare fylle litt i mine egne. Når jeg har maskara på mine egne vipper, og så tar på naturlige, fine løsvipper, blir resultatet naturlig fyldig og fint. De fleste anbefaler jo å sette på vippene først og deretter påføre maskara både på dine egne vipper og på løsvippene, men det funker slett ikke. Det blir vanskelig å gre skikkelig, man får ikke maskara på vippene innerst og ytterst, og man risikerer å løsne løsvippene hvis man klurer for mye. No good.

 

Elsker løsvipper jeg, har det nesten hver dag, i stedet for et lass med maskara. Juks er det jo uansett? Jeg har vel lov til å være litt jåledukke og skylde på at jeg er miljøskadet fra frisørskolen? Ehehe bryr meg ikke jävlar.

 
2 kommentarer

Karita

20.okt.2011 kl.03:39

Du e flink! :D

audm

20.okt.2011 kl.09:47

y u no buy on ebay

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

Fra frisørskole til Teknisk Kybernetikk på NTNU. Jeg skal lage roboter. Hurra! Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits