stilledisko

Var på Silent Disco i går. Helt stille lokale - bare hundrevis av folk med headset. Tenkte det kom til å bli vanvittig kleint, men det var så morsomt, alle sang høyt og det var ikke kleint i det hele tatt. Kjempegøy å se rundt seg og gjette på hvem som hørte på samme musikk, og utrooolig godt å kunne bestemme volumet selv og å kunne snakke sammen uten problem!

 

Men først vors. To jenter og et kamera. Ja, vi ble bare to, men alle som droppet ut kan bare angre, for vi hadde det supergøy. Så godt å slappe av og ha det moro etter en sååå travel og stressende uke.

 

 

Hei jeg har verdens største munn???

 

Elsker faktisk det oransje håret mitt, da. Det har samme farge som sofaen min nå, og det er så sprekt og jeg trives med deeet.

 

 

Offfff to Silent Disco. Snart tom for Glow Sticks, ånei ånei. Men jeg hadde nok til i går og forhåpentligvis nok til i morgen, for da skal vi på Snooooop Dooooogg. Hurra for studentlivet! Har ikke hjernerystelse lenger heller, bare en giga kul, men det er bare fint, så sitter glow-hodebåndet bedre på. Det er alltid to sider av en sak, og det er den positive i denne.Snoopes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

Fra frisørskole til Teknisk Kybernetikk på NTNU. Jeg skal lage roboter. Hurra! Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits