knarking

Jeg kom inn i OmBul hurra! Komiteen bak linjeforeningsavisa Omega Bulletin. Har fra sikre kilder at det var omtrent 150 søkere, pluss/minus atten tusen, så jeg er overmåte fornøyd med å ha kommet inn. Ekstra bra at flere av vennene mine også kom inn, selv om det er ganske trist at ikke alle kom inn, men sånn må det jo være. Kybernetikk er sterkt overrepresentert i forhold til elektro, men det sier seg jo egentlig selv, hvor mange filmer er det laget om at elektronikk tar over verden liksom? Nei nettopp. Go cybernetics.

 

Nå blir jeg sykt kjendis da. Får skrekkelig prestasjonsangst når jeg tenker på å skrive til avisen! Men det venner man seg sikkert til. I første omgang skal vi bare på barrunde.

 

Hihi. Komitémedlem. Kan skrive det på cv'en til og med.

 

Men tenk, nå har jeg vært på fem intervjuer i mitt liv, og samtlige ganger har jeg fått stillingen jeg søker. (Eller jeg har vært på seks, men den ene gangen teller ikke fordi da sa jeg fra om at jeg ikke ville ha jobben før jeg gikk fra intervjuet. Si opp på ICA for å jobbe på Rema? Aldri!)

Av dette kan kun én konklusjon trekkes: Jeg må være en usedvanlig awesome person.

 

6 kommentarer

05.okt.2011 kl.00:21

QED

Charlotte

05.okt.2011 kl.00:42

Quad Erat Demonstrandum indeed, mystery stranger!

05.okt.2011 kl.01:15

Quod* :3

Pernille F

05.okt.2011 kl.02:35

Du ER en usedvanlig awesome person! Superflink og dyktig i alt du foretar deg (si meg, gjør du bare ting som du VET du kan?), superentusiastisk (noe som smitter og gjør alle rundt deg i supert humør), superpen og flott og herlig. Nå savner jeg deg, av å bli minnet på det.

Nesten så jeg glemte det, men gratulerer så mye! Garantert velfortjent!

Charlotte

05.okt.2011 kl.16:57

@Mystery stranger:

Jada jada..... Vera?

06.okt.2011 kl.10:15

Niks. Hadde jeg sagt hvem jeg var hadde jeg ikke vært noe særlig god mystery stranger vel.

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

Fra frisørskole til Teknisk Kybernetikk på NTNU. Jeg skal lage roboter. Hurra! Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits