nerdette&co

 

Har ikke tid til å blogge. Har kjøpt meg Galaxy S2 nemlig, og oppdaget ANGRY BIRDS!!! Hadde absolutt ingen anelse om hvor supermorsomt det er.

 

Men av og til så sier vennene mine at jeg må være med ut. Da spiller vi ingeniørspillet, som er veldig lærerikt (visste du at man må tilsette taurin i kattemat?). Disse kveldene er lærerike på mange vis egentlig. Denne helgen har jeg for eksempel lært hvordan postmodernistiske søppelkasser ser ut, og at man kan putte nesten hva som helst i gelé uten at noen merker det, og at plastkopper ikke skal i do, og at whiskey ikke smaker godt selv om den heter Charlotte og koster nesten tusen kroner literen.

 

 

Etter våre lærerike vors drar vi som regel på vår kjære (skjønt ikke fullt så lærerike) Omega Kielder. Der ser det sånn ut bestandig:

 


(Eventuelt tusen ganger mer stappfullt. På lørdag møtte jeg forresten to dragvollinger fra Molde der, sykt stolt over å kunne fortelle at dette er MIN kjeller altså, jeg hører til her. Dragvoll har jo bare ÉN kjeller på deling SUPERLOL!!!)

 

På Kielderen kan man gjøre mye morsomt. Vi valgte en original variant og lagde danser til alle dansbare funksjoner av x vi kjenner til. Overraskende mange kule danser å hente ut av matematikken! Kan blant andre nevne sinusdansen, e i x-te-dansen og coshdansen. Vi hadde MANGE og storkoste oss. Har alltid sagt at jeg foretrekker anvendt matematikk.

 

 

 

Og så ble det søndag og jeg lagde uaktsomt makaroni med vaniljesukker. Anbefales faktisk!

nei......

neeeeei.........


 

Kan nevne at jeg i ettertid har utført grundige studier på hvordan man best lukker en boks med vaniljesukker. I morgen skal jeg lære meg hvordan man vasker bort vaniljesukker fra gulv og vegger og klær.

 

 

Men egentlig skal jeg bare spille Angry Birds.

3 kommentarer

Pernille F

04.okt.2011 kl.01:34

Hahaha, siste setninga. Og nei, visste ikke at man tilsetter taurin i kattemat, for jeg vet ikke hva taurin er.

Flexualintercourse

04.okt.2011 kl.12:11

Jeg fikk meg HTC Sensation i helga, så jeg er også nyfrelst Angry Birds-spiller!

Magnus

04.okt.2011 kl.22:06

"og at whiskey ikke smaker godt"

???

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

Fra frisørskole til Teknisk Kybernetikk på NTNU. Jeg skal lage roboter. Hurra! Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits