jeg velger jo selv

Herregud. Nå er dette ganske opplagt, men det føles som en åpenbaring likevel:

 

Jeg trenger ikke å være smådvask og tykkere enn jeg vil. Jeg kan velge selv. Det er faktisk jeg som bestemmer akkurat hva jeg gjør og hvordan jeg spiser.

 

Jeg vet ikke helt hvorfor, men helt siden jeg begynte å være misfornøyd med meg selv, har jeg ubevisst sett på meg selv som delt i to. En evig kamp mellom indre meg, som 100% av tiden ønsker å spise sjokolade og pasta og sitte helt i ro, og ytre meg, som blir tykkere. For at indre meg skal ha det fint, er eneste mulige utvei å ta valg som får negative konsekvenser for ytre meg.

 

Men jeg er jo faktisk bare én og samme person.

 

Håper og tror at denne nye tenkemåten vil vise seg å være akkurat det som skal til. Tenk så utrolig deilig det må være å ikke skamme seg over hvordan man ser ut! Tenk å føle seg vel med seg selv. Det har jeg veldig, veldig lyst til.

 

Så jeg spiser Skyr til kveldsmat og egg til frokost, forsøker å kutte ut Pepsi Maxen helt, har byttet ut vanlig brød og pasta med de dyrere, men faktisk BEDRE!!!! grove fullkornsvariantene, og når jeg spiser karbobasert prøver jeg å kutte minst 25% av mengden og heller etterfylle med proteiner. OG super bigtime breakthrough: I går hadde jeg LAKS til middag og jeg LIKTE det. Sitron- og hvitløksmarinert laksefilet. Jeg som aldri har klart å tvinge i meg fisk i det hele tatt, lurer nesten på om jeg har fått en ny favorittrett! Skal i hvert fall innføre mandagsfisk. Greit å ha noen dager hvor man har rutine på hva man har til middag! 

 

Prøver å få trent litt også, selv om det er vanskelig å finne tid mellom forelesninger og øvinger og jobb og sosialisering. Men jeg har tro på meg selv nå. Jeg har jo ikke lyst til å være tykk og dvask - neivel, enkelt, da er det faktisk bare å velge å ikke være det.

Hurra for meg!

4 kommentarer

Pernille F

28.sep.2011 kl.02:15

Elsker når man får åpenbaringer og ny giv over seg. Forhåpentligvis får jeg det snart og! Du er flink, lykke til videre!

audm

28.sep.2011 kl.12:42

sånn er jeg! max todelt. går i svingninger om jeg spiser sunt og vil trene eller om jeg bvare vil dø på sofaen med godsaker

Pappa

04.okt.2011 kl.23:52

Det er ikke sant at du aldri har spist fisk - opptil flere ganger har du spist bakt fjellaure. Glemt det?:-)

Charlotte

05.okt.2011 kl.00:51

Vet egentlig det far, men for det første er det største privilegie av den edle skrivekunst å kunne modifisere sannheten for å lage en bedre historie - det er forøvrig også grunnpilaren i futharkknarking som jeg skal drive med for OmBul. Det trenger ikke å være sant, bare det er morsomt. Skal man flisespikke så har jeg også spist fiskepudding. MEN dette var første gangen jeg spiste fisk som et ekte måltid jeg faktisk ble mett av, det var første gang jeg kom på det av meg selv, og det var første gang jeg oppriktig syntes det var godt. Så jeg synes ikke jeg LYVER akkurat!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

Fra frisørskole til Teknisk Kybernetikk på NTNU. Jeg skal lage roboter. Hurra! Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits