ebay lenge leve

Det er vel å bra å vente på ny telefon i posten, men ærlig talt, det var utsiktene til apps som var det mest forlokkende. Helt til jeg kom på at jeg jo må ha case til min nye, dyre teleton, så jeg ikke riper den opp. Jeg er tross alt den typen person som har trekk på sofaen.

 

Og DA ble det plutselig veldig mye mer spennende!

  

 

Liker aller best det øverste på bildene, men gleder meg til å få det med rhinestones også! Kjøper selvfølgelig fornuftig svart silikoncase også, men ååå, elsker mobildeksel. Jeg har jo ikke hatt gleden av å ønske meg/kjøpe meg kuule nye deksel til telefonen siden tiden med Nokia, så jeg gleder meg veldig til å samle mange forskjellige og bytte ofte. Håper alt kommer fort fort!

 

I morgen er det endelig mandag. Blir godt - jeg har jobbet hele helgen og nå blir det godt å sitte stille et par dager.

 

Ingeniørspillet er kjempemorsomt forresten! Vi spilte i omtrent sju timer og enda klarte vi ikke å bli ferdige, måtte til slutt kjøre straffekonk. Synes likevel det gikk mye bedre enn vanlig TP pleier å gå, og så var det noe herlig nerdete over det å sitte samlet på en lørdagskveld, spise kyllingtaco, og diskutere teoremer og termodynamiske lover. Elsker nerding. Ønsker meg whiteboard til jul!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits