most of the things i'm planning to buy hasn't been invented yet

Hvorfor finnes det ikke batteridrevne termokopper som kan holde kaffen på en bestemt temperatur hele dagen (eller i det minste de tjue minuttene det tar å drikke den)? Mulig det bare er meg som har ekstremt lite definisjonsområde for akseptabel temperatur av varme drikker, men termoskopp er jo litt dust siden det tar to timer før kaffen er kald nok til å drikkes. Og så er den plutselig for kald! Eventuelt ser jeg for meg en termokopp som har svært lite isolasjon øverst og gradvis mer nedover, slik at varmetapet er omvendt proporsjonalt med mengden kaffe som er igjen.

Jeg er faktisk genial.

 

(Det kan godt hende det finnes slike kopper. Elif (det gjør det): print ('jeg vil ha en slik kopp'))

 

Skulle også hatt en kniv med varmetråder i knivbladet! Du vet når man tar ut sjokoladeisen av fryseren og den er -32 grader? (Jepp, fryseren min er av samme more is more-oppfatning som meg selv.) Og så er det helt umulig å få tak i tilfredsstillende mengder iskrem; man må liksom skave av små strimler med is. Reinsdyrskav? Fett nok, selv om strekkoden ofte ikke virker og det er irriterende når man jobber på butikk. Papirstrimler? Alle må jo bare elske makuleringsmaskiner. Men det er sørgelig når man har spist fullkornspasta og er sunn og bestemt fortjener en dugelig dessert. Så Kjære Julenissen. Jeg ønsker meg en kniv, eventuelt en isskje, med varmetråder. Hvorfor ikke, når det finnes jakker og overmadrasser og bilglass som har det?

 

Min tredje oppfinnelse er i samme gate som termokoppene, og finnes garantert (om ikke blir jeg alvorlig skuffet på vegne av menneskeheten): Glass med kjøleelement i... veggene? Kan man si det? Uansett tenk så smart da. Aldri mer utvannet pepsi max, bare legg glasset i fryseren og la pepsi maxen avgi varme til området med lavere energinivå - altså glasset.

 

Nå skal jeg gjøre kretsteknikk. Visste du at V=RI?

Én kommentar

pernille

23.sep.2011 kl.03:33

Så så så SÅ enig! Alltid når jeg heller i en kopp kaffe så må jeg vente i kanskjer en halv time før jeg kan drikke den. Ekstremt upraktisk om morgenen når man har dårlig tid - spesielt når man deler kjøkken med ni andre og aller helst ikke vil gå ut av rommet før man er ferdig ordnet, dvs. rett før man er klar til å gå.

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits