plukke blader opp fra bakken og ta på seg et skjerf

/er sliten nå. Men oransje hår er herlig, håret mitt har samme farge som lønnebladene som faller på bakken nå og jeg elsker det. Og jeg elsker veldig at lufta begynner å bli klar og skarp, høsten er faktisk det aller fineste som finnes. Kanskje, tror jeg.Det hender at jeg glemmer hvordan jeg ser ut. Hvordan andre må se meg, mener jeg. Jeg er jo en tanke ekstrem, på det aller meste, men jeg er så vant til hvordan jeg ser ut at jeg tror jeg ser helt vanlig ut. Så hender det at jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å bli voksen og streit og klassisk og kjedelig. Tror egentlig ikke det.

Men mesteparten av tiden bruker jeg på å rive meg i håret over øvinger i Matte1 (AVSKY) og Kretsteknikk, og lage morsomme dørvaktsimulatorprogrammer og føle meg kjempe IT-aktig (print 'hei jeg er dorvakta'), og nå er jeg forresten immatrikulert i linjeforeningen og det var veldig SPENNENDE. He he he he. Og så går det mye tid på å løpe rundt omkring og ha det morsomt, og øl og dram og øl og dram, og tenk at man skulle ikke trodd det, men studentlivet er AKKURAT som den romantiske forestillingen jeg hadde om det, eller kanskje enda bedre.

Jeg lever stort sett på retter basert på pasta, kjøtt og ost, og øl og vin såklart, og har ikke hatt tid til å besøke NTNUI enda, men jeg føler meg litt sprekere likevel, bare fordi at å gå hjem til meg fra nesten hvor som helst, er som å gå en og en halv kilometer med TRAPP, så bratt er det. Og så er jeg på Samfundet hver helg, og jeg burde faktisk få et lokale oppkalt etter meg på Samfundet innen jeg er ferdig med studiene, for jeg er nok den mest kontinuerlig gira personen Samfundet har sett. Og etterpå går jeg tusen etasjer høit hjem, og det er forresten minst like fint å være tjue som å være nitten. Fant ut at jeg ikke trenger å være voksen enda likevel. Jeg er student, og det er bedre enn noe annet. 

2 kommentarer

Rune

19.sep.2011 kl.00:14

Hahaha æ lest krestteknikk!!!!!

Pernille F

19.sep.2011 kl.00:16

Åh. Så fint og herlig og bra! Elsker at du har det så bra.

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits