twentysomething

Neste store er TREDVE. Uæ. Så FØRTI. Men jeg storkoser meg med matte. Når man kan litt om matte kan man være nesten akkurat så gammel som man vil! Tjue desimalt, jo jo, men bare 14 hexadesimalt, hele 24 oktalt, og latterlige 10100 binært.

Heia. Jeg hengte på meg masse glow armbånd. Rundt armene, halsen, på føttene; jeg lyste lang vei. Og så hadde jeg selvfølgelig bursdagskronen min. Så sa en slem jente at jeg kom til å få litt av et rykte hvis jeg gikk rundt slik. Jeg er jo så vant til hvordan jeg ser ut at jeg glemmer hvordan andre må se meg, menneeee jeg var tusen ganger finere enn henne uansett. Så jeg lyste videre og hadde det dødsgøy, jeg!

 

Det er veldig godt å ikke bry seg om hva andre måtte mene. Dere burde prøve det!

Én kommentar

www.ecshox.com

11.sep.2011 kl.22:42

Nice blogg!

Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,nike shox nz,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

20, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits