fake fur and leather

Herregud som det har regnet i dag. Var ganske så nitrist, faktisk, og så hoppet kjedet på sykkelen min av.... Og det regnet skikkelig, sånt regn som gjør deg våt helt på innsiden, sånn at man blir gjennomvåt bare av se ut vinduet, sånt regn som forvandler veier til elver og parkeringsplasser til innsjøer på fire minutter.

Og jeg har omtrent fjorten jakker og tretti par sko... hvorav nøyaktig INGEN er vanntette. Det er så latterlig. Jeg har jakker av skinn i forskjellige farger og utførelser, jeg har massevis av boblejakker i massevis av farger og mønstre og tykkelser, jeg har jakker av fuskepels, av ullblanding, av denim, av teknisk materiale, og en skikkelig dyr og deilig dunjakke. Jeg har jakker for lune vårdager, solvarme sommerdager, skarpe høstdager og neglsprettende, ryggmargsgnagende, bitkalde vinterdager. Jakker for sene kvelder og lange netter, jakker for treningsturer på ettermiddagen, jakker for tidlige morgener og for festligheter. Jeg har jakker som sier at jeg er rock&roll og tøffere enn toget, jeg har jakker som sier at pappa tjener bra, jeg har jakker som sier at jeg er noe for meg selv, jeg har jakker som sier at jeg er som alle andre - men ingen av dem er noe mer enn i beste fall vannavstøtende. Hvor idiot er jeg egentlig?? Jeg er jo vestlending bosatt i Trondheim - tror ikke man finner en mer regnfylt kombo enn det.

 

Men jeg bare trasker ubekymret rundt med skinnjakken min, jeg. Trasker rundt i tøysko som blir gjennomvåte bare de hører lyden av en regndråpe som faller. Jeg er ikke noen spesielt dedikert skojente engang, men jeg har sko for allslags bruk: Masse, massevis av converse; jeg bruker dem for å matche humør og antrekk slik andre bruker accesoires som smykker, skjerf og vesker. Jeg har også godt utvalg av støvletter, selv om jeg er mye mindre flink til å bruke dem. Og så har jeg nylig kjøpt halvdyre walking shoes (for jobb) og heldyre løpesko (for samvittigheten). Hva har alle mine sko til felles? Joda. Fullstendig mangel på vanntetthet. Altså... hvor idiot er det mulig å bli?

 

Ikke at det spiller noen rolle - faktisk hadde det vært MER idiotisk å bruke penger og plass på å eie regnjakke og støvler, for kom igjen, det er jo ikke sjans i havet for at jeg ville ha brukt den typen klær.

Men når verden utenfor vinduet plutselig SER UT som et hav, tenker jeg det jo likevel: Jeg er helt komplett idiot.

Det finnes ikke dårlig vær, det finnes bare en veldig mengde idioter som bruker dårlige klær.

 

Jada, jada. Wall of text. Jeg har hatt litt av en dag, travel som fy, det har bøttet ned akkurat når jeg har vært nødt til å forflytte meg fra plass til plass, og jeg har jobbet helt alene for første gang, etter bare to opplæringsvakter, og jeg hadde ikke problem en eneste gang! Har vært så stresset for dette, i natt kan jeg kanskje endelig sove godt.

Én kommentar

Sjur Vaage

07.sep.2011 kl.07:17

Har litt av det samme problemet, bortsett fra at jeg mangler en tynn jakke og en tynn bukse å trene i. Ellers har jeg det jeg trenger, men kjenner problemet. Skulle vært inn med kalosjer / gamasjer igjen, eller hva de nå enn heter de greiene som gjør skoa vanntette. Og i mens så får jeg fortsette å gi faen og traske rundt i impregnerte joggesko i gore-tex og late som at de er vanntette nok til at jeg kan hoppe i sølepytter og traske rundt i myr og skog. :P

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits