sju år

Har bare seks dager igjen som tenåring. Uæ! Blir litt stresset av tanken på at tenårene straks er slutt, men jeg føler egentlig at jeg har fått gjort unna det meste. Jeg har hatt både rosa og turkis hår, og hatt mengder av elendig, billig sminke.

 

 

Jeg har kjørt moped, og krasjet. Jeg har hatt hest, og falt av et imponerende antall ganger. Jeg har vært på jentekvelder og sett (hørt) et utall filmer så skumle at alle satt med hver sin pute og ingen turte å se på. Jeg har vært på flere store rockekonserter; AC/DC (tre ganger), Foo Fighters og Queens of the Stone Age, Judas Priest. Jeg har ravet med Infected Mushroom og Pendulum.

 


 

Jeg har lært meg å like både vin og øl, og smakt hjemmebrent (men én smak var nok, takke meg til Polet). Jeg har piercet og tatovert meg (og angrer ikke enda).

 
 

Jeg har vært russ, tatt et friår, tatt et sprøtt valg og gått på frisørskole, jeg har jobbet som servitør, på Ica, på Shell og på salong. Jeg har jobbet og tjent penger og brukt dem på tull og moro, men mer verdifullt er det at jeg har samlet erfaring og referanser som hjalp meg til å få den jobben jeg har nå.

 

 
 

Jeg har tatt billappen og kjørt meg fast i et anstendig antall brøytekanter, og vet fortsatt ikke hvor nødblinkknappen på en bil er.

Jeg har prøvd meg på mye forskjellig. Av videregående fag har jeg tatt både fysikk, kjemi, matte, historie og filosofi, trykk og foto, og frisørfag - en spennende cocktail av vidt forskjellige fag, og jeg er glad jeg har hatt alle sammen. Selv om jeg gjorde det heller elendig i kjemi og valgte å slutte med trykk og foto for å ta matte x som privatist i stedet - hvis jeg ikke hadde prøvd, ville jeg ikke hatt erfaringen, og jeg ville ikke kommet like langt på veien til Meg.

 
 

Jeg har hatt venner, fått venner, glemt venner og mistet venner, og noen få har vært med meg gjennom størsteparten av tenårene og kommer sannsynligvis til å bli med videre i enda mange år.

 

 

 

Og nå, i løpet av mitt siste år som tenåring, har jeg fått så veldig god hjelp og støtte og vært så utrolig heldig at jeg har fått mulighet til å kjøpe min første helt egne leilighet. Jeg har flyttet hjemmefra og lært meg å klare meg mer eller mindre selv. Nå er jeg student ved Norges flotteste universitet, jeg har fått meg en deltidsjobb jeg tror jeg vil trives i, og jeg har allerede fått nye venner her.

Joda. Det er faktisk greit at tenårene er over nå. Jeg er fornøyd med alt jeg har fått gjort i løpet av tenårene, og glad for at jeg har kommet gjennom dem så smertefritt. Jeg føler at med studieplass, egen leilighet, ny jobb og tilstrekkelig kunnskap om klesvask og matlaging, har jeg kommet langt nok på veien for nå.

 

Tjueår, bare kom. Jeg er klar for å møte dere nå, og ser fram til et nytt og spennende tiår som ung voksen.

6 kommentarer

03.sep.2011 kl.14:37

Fredrik jo O.o

Charlotte

03.sep.2011 kl.14:42

Haha jepp!

Micha <3

03.sep.2011 kl.14:42

Utrolig bra skreve Charley!

Elise

03.sep.2011 kl.16:46

Enig med Micha!

Charlotte

03.sep.2011 kl.17:10

Tusen takk! Tenkte det va på sin plass med en liten oppsummering!

pernille

04.sep.2011 kl.13:23

Enig med alle!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits