lek og moroTror det skal gå bra på jobben jeg. Hadde min første opplæring i kveld, og det er jo mer eller mindre det samme som jeg er vant til, minus bensinstasjondelen. Og så må jeg lære meg å ta betalt for poser, og det er en annen type kaffemaskin og bakeovn, og jeg må lære rikstoto og billettluka og en helt ny kasse, men jeg føler meg ikke helt lost. Og det er jo godt.

 

Fikk nesten litt second thoughts et øyeblikk, da jeg tenkte på alle medstudenter som var på vei ut for å gjøre byen morsom. Og på mattebøkene som ser på meg med anklagende blikk hvert sekund jeg ikke ofrer dem all min oppmerksomhet. Men... det er jo bare en kveld i uka og annenhver helg, og det kommer til å gjøre den lille forskjellen som er så uendelig stor: forskjellen mellom å ha litt ekstra å rutte med, og å ikke ha det. Jeg er jo så innmari glad i hverdagsluksus; en kurv jordbær her, en hudrens fra MD Formulations der, eksklusiv sjampo og sminke fra MAC. Og jeg tror fortsatt at det er den beste jobben jeg kunne hatt, jeg har en god følelse for gjengen jeg jobber sammen med, det er rett ned en bakke fra meg, og joda. Kommer nok til å trives.

 

Og så kom den hyggelige, kule nye sjefen min innom og sa jeg kunne ta så mye jeg ville av verdens søteste Cola Zerobokser (15 cl!!! DØR de er så søte) for de var utgått og uansett gratis morovarer, og da ble jobben og dagen og verden bare veldig bra.

 Nå blåser det ute og jeg skal sove nydelig i den nydelige prinsessesengen min. Hurra!

3 kommentarer

Flexualintercourse

03.sep.2011 kl.12:43

Jeg merker at jeg savner litt den kundeservicedelen når jeg jobber :p vi har resepsjon der jeg jobber hvor folk kan få proteinshake, betale for ting, dra kortet når de kommer inn osv, jeg har ingenting imot å gjøre litt av det så lenge jeg ikke har annet planlagt ^^

AudM

03.sep.2011 kl.21:18

sååånn ja. kult

pernille

04.sep.2011 kl.13:13

<3!!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits