smiling dark eyes

Endelig frisørbesøk! Det blir jo venninnebesøk for meg, da. Så godt å ha noen som jeg har gått i klasse med og som jeg vet er flink, og så snakker vi jo helt samme språk og hun kjenner meg og vet hvordan jeg liker å se ut.

Så nå er den fæle utvokste korte boben min formet til en brukbar lang bob/ skulderlangt hår med litt gradert nakke, og det funker bra det, ser mye finere ut uten at jeg trengte å klippe så mye. Ønsker meg litt lengre hår, og nå har jeg en frisyre det kan vokse på uten å se helt hippie ut. Hurra!

Og så har jeg, for første gang på minst et og et halvt år, ikke noe hvitt hår. Må la håret hvile litt, og det er egentlig mye finere for meg å ha litt mørkere, varme farger, men... Brukte color touch 7/43 som er blond kobber/gylden på det hvite, og håpte på noe slikt:Dessverre slapp fargen veldig i vasken, så vi ble enige om å ta oppi en direktevirkende rødfarge for å supplere. Enda mer dessverre var det bare den som satt igjen i håret til slutt... Så i stedet for en varm oransjefarge, har jeg en kald rødfarge. Haha. Moralen er: IKKE blek håret fire ganger på rad, i hvert fall ikke hvis du jobber på salong og kan blande din egen bleking og tenker at det er lurt å blande den sterkere enn det som er lov, og ikke sitt med bleking i håret 50% lengre enn virketiden, i hvert fall ikke med varme på, og i hvert fall ikke fire ganger på rad. Visst ble det hvitt, men også ødelagt, og nå tar det ikke farge i det hele tatt. Men den mørke brunfargen jeg fikk på resten ble veldig fin, da! Wella CT 4/77. Spread the word. Det er verdens fineste brunfarge!

 

Tror det skal løse seg likevel, for jeg fikk kjøpe med meg direktevirkende 7/43. Den setter seg antagelig bedre, det er egentlig det eneste som sitter i hår som er så ødelagt som mitt. Minuset er jo at den ikke oksiderer, så den går veldig fort ut igjen, men jeg har ødelagt håret mitt og nå må jeg leve med konsekvensen. Som da er å farge håret en gang i uken eller så til det vokser ut...

  

Åja, de to andre flaskene? Jo, jeg var altså HELT TOM for sjampo altså. Balsam også. Skrapa tomt, ikke en dråpe igjen! Så det er klart at jeg måtte ha meg noe nytt. Har ingenting å gjøre med at Moroccanoproduktene har fantastisk rykte og skal være i en klasse for seg og at jeg bare har veldig, veldig lyst til å prøve dem. Dette var et NØDVENDIG innkjøp. Altså.

 

Dessuten har jeg bursdag snart.

4 kommentarer

Flexualintercourse

01.sep.2011 kl.20:25

Hvilke sjampomerker fra salong vil du anbefale? Har prøvd ett par ganger å kjøpe fra salong men syns liksom ikke prisen er helt verdt det i forhold til resultatet (eller fraværet av disse!) jeg har fått :-)

AudM

01.sep.2011 kl.22:19

ååå ikke skriv så langt, greier aldri lese:(

Flexualintercourse

01.sep.2011 kl.23:11

Har tykt hår, vet ikke om jeg har grove hårstrå eller ikke :p men masse hår og tjukt hvertfall!

Får noen ganger litt tørr hodebunn/flass (vet ikke hva dere fagpersoner liker å kalle det mest!) om jeg vasker håret for ofte og da klør det gjerne litt. Holder seg 2,5-3 dager etter vask uten å bli fett som regel, men siden jeg trener osv er det ikke så ofte jeg klarer å la det gå så lenge mellom hver hårvask, så det føles ofte litt tørt ut. Har kanskje en smule fall men ikke krøller eller noe, ca skulderlengde og med lyse striper i hele håret (vel...og en mega ettervekst lol).

Pernille F

02.sep.2011 kl.01:05

Joo skriv så langt!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits