shoeshopping

 

Jeg var på Løplabbet i dag. Jeg tok av meg strømpene og stod på en speilboks og løp på tredemølle og ble filmet. Og så prøvde jeg fjorten par sko og damen sa jeg måtte kjøpe disse.

 

 

 

Reflekterte et øyeblikk over grønnfargen, før jeg dro visakortet og løp min vei. For det er det jeg skal gjøre nå, sakte og forsiktig trene meg opp, jeg skal løpe. Først litt, så litt lenger. Og så skal jeg bli superfit og kjempefin.

 

Men jeg kan antagelig ikke løpe i knestrømper og dongerishorts, så jeg skulle bare en veldig liten snartur innom Trondheim torg og kjøpe løpetights. Og så skulle jeg være veldig flink og kjøpe egg og dra hjem.

Joda, fant tights, fin den. Dro visakortet.

 

 

 

Men så... følte jeg meg litt rar, litt svimmel liksom. Fikk en uforklarlig blackout, og da jeg kom til meg selv tjue minutter senere, bar jeg på en pose til.

 

 

 

Uforklarlige blackouts er faktisk ganske forvirrende for en stakkars sjel, så jeg ble litt trist. Men...

 




...Så ble jeg glad igjen.

 

 

Og så dro jeg hjem og prøvde å lage middag, men før jeg visste ordet av det hadde moppen og vaskebøtta tatt meg. Jeg som bare skulle sette på en kjapp klesvask? Har overhodet ikke kontroll over meg selv i dag!

 

Men det ble fint da. Akkurat da jeg lå og kravlet inni dynetrekket (eneste måten å få skiftet sengetrekk på når man har 220cm x 240cm dyne) SÅ ringte det på døra. Jess! En eller annen god gammel venn kommer på overraskelsesbesøk og så fint det passer, det er jo helt rent og ryddig her og jeg har to biffer og masse potetbåter liggende klare! MEN så var det en mann. En ny nabo som vil komme inn på biff og potetbåter? Nei, en mann fra NRK faktisk.

 

Er jeg kjendis nå? Begynner å venne meg til det, har tross alt vært på tv en gang før i dag (skjønt da bare beina mine). Men så ville han bare at jeg skulle betale NRK-lisensen min. Hmf. Jeg som aldri aldri aldri ser eller hører på NRK. Relativt misfornøyd. Han fikk i hvert fall IKKE noe biff.

 

Men så ble det en fin slutt på dagen likevel med en skikkelig god biff og en ny episode av Grey's Anatomy (vel, kanskje ikke optimalt å spise halvblodig biff og se på obduksjon, men jeg har nerver av stål).

 

Hvis noen likevel ønsker å komme på besøk for å fortelle meg at jeg er kjendis, eller bare for å bake muffins og drikke kaffe, er det forresten mulighet til det. Men ikke i morgen, for da må jeg på IKEA og kjøpe enda et klesskap.

2 kommentarer

pernille

31.aug.2011 kl.08:15

Hahaha. Merkelig det der med blackouts, men hey, du fikk mye fint ut av det! Jeg skulle så gjerne ringt på med to flasker cava om du sto for biffen.

AudM

31.aug.2011 kl.08:40

not bad

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits