kjøkkentrull

Jeg har et speil stående randomly på gulvet i stuen. Jeg har også speilvegg på soverommet, speilskap på badet, og speilfliser litt her og der. Once you har vært frisør you never go back! 

Og så har jeg omtrent tjue par strømper i forskjellige farger. Elsker å bare ta på meg strømper og en shorts, både enkelt og behagelig og rock n roll! Høstens store trend i mitt klesskap i hvert fall.

 

To uker med fadderopplegg er endelig slutt - det har gått utrolig fort, men det føles samtidig som om det er KJEMPELENGE siden forrige onsdag for eksempel. Jeg stod løpet veldig godt ut etter egen målestokk; Jeg var sosial tolv av tretten kvelder og ute av min egen leilighet ti av de kveldene. Har vel tilbrakt omtrent åtte timer i døgnet hjemme i snitt, max! Det gikk fint og flott og var fantastisk morsomt, men søndagen møtte jeg meg selv i døra kan man si.

 Er gaaanske forkjølet nå, men det går fint! Merker at kroppen ikke har lyst til å bli med på Zumbatime helt enda, men innstillingen er på topp og jeg bare pøser på med C-vitamin og D-vitamin og lakseolje og proteiner.

 

Ååå søren. Skulle handle mat og glemte å kjøpe egg! Glemmer alltid å kjøpe egg. Og kjøkkenrull. Hvilket er veldig rart, siden det er de to tingene jeg bruker aller mest på kjøkkenet. Jeg koker egg og skreller dem og samler skallet i tørkerull og spiser egg, både eggehviten og plommen nå mamma, lover.

Men i dag husket jeg endelig å kjøpe kjøkkenrull da, etter å ha vært uten i en uke, og det har faktisk vært et ordentlig problem. Servietter blir bare ikke det samme! Åpnet fornøyd plasten på pakken og satte på plass ny kjøkkenrull og så meg om etter et lurt sted å sette de tre som ble til overs. Lur tanke! Oppå kjøkkenskapet! Kjempelurt! Og så... snikende mistanke... snur jeg meg, og så bare... tror du ikke at sannelig...

 

 

HAR DU VÆRT DER HELE TIDEN OG IKKE SAGT NOEN TING??? 

Jaja. Har kjøkkenrull ut året, minst. Håper bare den ikke går ut på dato før jeg får brukt opp alt.

4 kommentarer

εїз Minaio εїз

29.aug.2011 kl.18:45

Aww, elsker stilen din o.o

Sjur Vaage

29.aug.2011 kl.19:26

Ha-ha, fantastisk! Ja, man får tydeligvis ikke nok speil. Søss har speil overalt i leiligheten (virker sånn når man kommer inn i gangen hennes i alle fall) sin, og har kjøpt seg enda flere speil, for å henge over sofaen og andre steder folk vanligvis henger bilder. Jeg foreslo at hun skulle fikse speil i taket over senga på spøk, og jeg lurer på om jeg ikke gav henne en idé også. Crud!

Du får følge med på Coop nå og da, de pleier å ha salg på tørkepapir og dopapir. Modern sender pappa og meg ut for å hamstre det hver gang et salg dukker opp, men vi får bare lov til å fylle opp én handlekurv om gangen. Hadde vært mer praktisk å fylle hver vår, men modern blir så flau når vi hamstrer papir sånn. Ikke forstår jeg det. Er det på salg, kjøper du så du har til neste gang ting kommer på salg. Det er da vitterlig mer logisk. :P

Ronja

29.aug.2011 kl.19:35

genialt antrekk, det er jo skikkelig kult også, i tillegg til behagelig som du sier :)

hvor kjøper du sånne sokker?

AudM

30.aug.2011 kl.18:06

once you go frisør haha

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits