kompulsjon & obsesjonSkal det være så SKAL DET VÆRE! Har redusert peppermengden til noe mer normalt (slik at jeg faktisk kan kjenne smak av leverpostei og brød også), men nå er det agurk som er det store. Elsker brødskive.

 

Jeg elsker fortsatt å gå på universitet, selv om mattekunnskapene mine tydeligvis ligger begravd under et berg av PLU-koder og renholdsrutiner. Jeg har jo glemt helt enkel derivasjon.... Satser på at det kommer tilbake til meg litt etter litt, men jeg har kjøpt pensumbok, formelhefte og kompendium, og dessuten bestilt R2-boken, for å være på den sikre siden. Elsker bøker! I går var jeg på vors i en leilighet som var totally Big Bang Theory (han som bodde der hadde bl. a. en eksklusiv Ringenes Herre-ring...), og da fikk jeg så lyst til å innrede slik selv. Tusensiders pensumbibeler for matte, fysikk, elektronikk og kybernetikk liggende rundt omkring, Bachelor Frogs på hvert rom, etterhvert kanskje litt elektronikk liggende her og der, og høyt på ønskelisten står wyteboard.

I kveld ble det en rolig kveld, mest fordi jeg rett og slett sovnet etter middag. Da jeg våknet orket jeg bare ikke å gjøre meg vakker og gå veien bort til Kielderen, satser heller på å hvile og ta igjen det dobbelte i morgen.

 

 

 

2 kommentarer

Helene

20.aug.2011 kl.01:24

Hahah, jeg har begynt å lese blogginnleggene dine med din stemme. Og dialekt. Det er kos!

Sjur Vaage

20.aug.2011 kl.02:35

Slik det skal være.

Finner deg i Trondhjem og inviterer deg til å se biblioteket / barskapet mitt. Alt av hva som interesserer deg mest. ;)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits