ny jobb

Jess. Har vært i Trondheim igjen en halv uke og har allerede fått meg ny jobb. Er faktisk umåtelig fornøyd; det er den første jobben jeg søker på, og den er ideell på alle vis, og jeg bare. Får jobb. Nå er jeg altså 7-Eleven-jente! Tror jeg kommer til å trives med deeeettt.

 

I dag har det regnet. Og i går regnet det. Jeg har mistet paraplyen min. Men likevel så regner det.

 Når det regner sånn, blir jeg litt pjusk.Såå men i går var jeg ute på eventyr fra halv ti til halv seks, og deretter fra halv sju til to, så i dag var det behov for en sofakveld. Det ble selskap fra Molde og biffmiddag.

 Pepperbiff, peppersaus, salat og røstipoteter eller hva det nå het. Supersøte små riskakeaktige potetkaker. Mmm. Har ikke spist så flott middag på mange måneder, og selv om jeg forkullet biffen litt og sausen fikk snerk med en gang den kom av plata, synes jeg faktisk at jeg gjorde en helt grei jobb. Våg å protestere, altså.

 

 

Og nå omtrent er resten av kullet mitt på vei til byen, mens jeg bare skal vaske av meg dagen og finne senga. Er så sliten allerede av de tre siste hektiske dagene, og i morgen blir det immatrikuleringsfest på Samfundet, og det MÅ man jo være med på. For ikke å snakke om at vi har årets første matteforelesning i morgen. Nesten så det er lett å glemme hva det faktisk er vi er her for! Håper på en myk start, siden jeg ikke har hatt matte på nesten ett og et halvt år......

 

Men jeg har i hvert fall rene, splitter nye skrivebøker og skoledagbok og perm og mappe. Det er faktisk noe av det beste med hele høsten synes jeg, å starte på fine, nye skrivebøker. Alltid med såååå gode intensjoner om PERFEKT system i systemet dette året, og én bok for hvert fag, og en perm med pyntelige skilleark, og fargekodet markeringstusj..... Jeg gir det en måned, max, hilsen Dronningen av Løsark.

2 kommentarer

Pernille F

18.aug.2011 kl.00:51

<3

Sjur Vaage

29.aug.2011 kl.19:28

Fra Shell til 7-11? Ja ja, lykke til. Kanskje jeg svipper innom en eller annen 7-11 i byen en dag / kveld og støter på deg?

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits