my face when

Er hjemme i leiligheten min igjen. Storkoser meg. Alt er som det skal være, bortsett fra at det er helt kjempevarmt i leiligheten og det blåser så veldig ute at jeg egentlig ikke kan ha vinduene åpne av frykt for å miste alt jeg eier, og jeg har hittli drept en edderkopp og en bille, og har en bille til som gissel under en bøtte... Hater å drepe vesener som er såpass store, men jeg tør ikke å prøve å flytte den ut. Siden jeg fant to biller på ett døgn har jeg mistanke om billebol under trappen, men ikke SNAKK om at jeg leter etter dem. Bille under trappen - peacefully coexist.

I dag har jeg i likhet med sikkert mange hundre andre tatt en spasertur ned til Gløshaugen og sett meg om. Det er svæææært! Kommer aldri til å finne fram, uæ. Kom-igang-dag i morgen, immatrikulering på tirsdag, men jeg aner egentlig ikke hva noen av delene betyr og jeg er kjempespent. Såååå mye nytt det blir på en gang! Atpåtil skal jeg på jobbinterjvusomething i morgen kveld. Trenger jo egentlig ikke jobb akkurat nå, men det hadde vært praktisk, og det er jo så perfekt for meg: 7/11, dvs omtrent det samme som Shell (som jeg liker) men uten bensinstasjon og bil-delen (som jeg ikke liker og ikke kan noe om), pluss tipping (som jeg kan), og så er det bare ti minutter å gå fra der jeg bor. Så måtte jeg jo søke, og så fikk jeg en telefon, og så... får vi se. Det er jo den perfekte jobb for meg, da, så det hadde ikke vært så dumt. 

 

Åh, gleder gleder gleder meg til studiene er godt i gang og ting ikke er så nytt og skummelt lengre! Gleder meg til å forhåpentligvis få nye venner og bekjentskaper. Gleder meg til å trimme hjernen igjen. Er spent - og gleder meg!

2 kommentarer

pernille

15.aug.2011 kl.00:47

Lykke til med kom-igang-dag og innmatrikulering og jobbintervju!! Håper du får den :D

AudM

15.aug.2011 kl.13:56

du ser ut som en dukke:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits