legge planer

Jeg elsker å legge planer! Det, og å skrive lister, er faktisk noe av det beste jeg vet. Så bortsett fra facebook og jobb har tiden min de siste ukene stort sett gått til å planlegge høsten. Har lagt planer for det aller meste:

 

Mat / kosthold. Jeg er dessverre blitt litt for glad i mat, nesten all slags mat, men jeg må i hvert fall passe på å få i meg alt jeg trenger av vitaminer n shit. Så får jeg telle kalorier når det begynner å nærme seg sommer igjen... Så jeg har store planer om å spise blant annet:

Én kopp grønnsaker minst tre dager i uken, én liter melk og én liter biola i uken, fire skikkelige middager basert på hver sin hovedgruppe kjøtt (fugl, fisk, svin, storfe), havregrøt minst tre dager i uken, én kartong egg i uken, én frukt hver dag, proteinshake de dagene jeg ikke spiser kjøttbasert middag, og ellers opprettholde gode vaner med massevis av vann og lakseolje og vitaminbjørner og kalsiumtilskudd. Og så skal jeg drikke litervis med kaffe, for kaffe er både sunt og godt og er nordmenns største kilde til antioksidanter, og dessuten kan det dempe søtsug/sultfølelse. Nå er mitt største problem emosjonell sult da; jeg tror jeg er sulten når jeg egentlig er ensom. Så neste punt er:

Skaffe en katt.

Neida.

 

Etablere Loftet2. Alle har hørt om Loftet, færre har faktisk vært på Loftet. Loftet hadde sin opprinnelse i at jeg ble lei av å lete rundt etter vors en gang i løpet av videregående, og begynte å invitere en håndfull utvalgte venner hjem til meg i stedet, da mor og far så vennlig stilte loftstuen til vår disposisjon. I løpet av de siste årene har Loftet blitt et fenomen, etter en ubrutt rekke fantastiske vors og små fester. Loftet er idiotsikkert, what you see is what you get, og det er alltid, alltid morsomt. Noen av høydepunktene må være Cowboykro-vorset og nittenårsdagen min: 

 

 

MEN nå har jo jeg flyttet fra Loftet, og nesten alle i den etablerte Loftgjengen er spredt for alle vinder. Så planen er altså å etablere Loftet2 på mitt nye, helt egne Loft.

 

Skal forresten skaffe en katt også. Et hjem uten en katt er bare et hus!Innføre streng selvdisiplin. Veldig, veldig mye enklere sagt enn gjort. Men det må jo bare bli bedre for hver gang man prøver? Jeg må i hvert fall innføre gode rutiner for skolearbeid, husarbeid (det er lett da), trening og sosialisering. Men akkurat det er vanskelig å planlegge siden jeg ikke vet hvor mye tid skolen kommer til å ta, og hvor mye tid jeg må bruke selv på hjemmearbeid. Og trening er vanskelig å planlegge siden jeg slites mellom Perfekte Meg, som helst vil trene et par timer hver dag, og Egentlige Meg, som helst vil sitte pal og spise risbrød og se på HIMYM ti timer om dagen og sove resten av tiden. Men jeg vet jeg har det så mye bedre med meg selv om jeg finner en mellomting. Må se an skolearbeidet først, men har i utgangspunktet et mål om to kondisjonsøkter og to styrkeøkter i uken. Det er forhåpentligvis gjennomførbart!

 

Leiligheten har jeg lyst til å dekorere så fint. Planlegger å male fondvegg, kjøpe et par nye planter, kanskje et nytt sofatrekk, bilder til veggene (kanskje jeg kan male selv, omg hadde vært gøy), også må jeg ha mer belysning og oppbevaring. Og skikkelig lydanlegg, DVD+Blu-ray, nytt dusjkabinett, hmmm. Det er så veldig mye jeg gjerne skulle hatt. Men jeg elsker leiligheten min som den er, da. Skal male rett på veggene og pynte og gjøre den superkul (kanskje), så maler jeg bare hele sulamitten i Bomull15 igjen når jeg skal flytte/blir voksen&kjedelig. Jeg vil være morsom mens jeg enda er ung! Hvilket bringer meg videre til...

 

Tatovering. Ikke alle vet det, men jeg har et aldri så lite lyn på ribbeina.Bilde fra den var helt ny, i mars. Nå vet endelig mor at jeg har den, så nå kan den blogges... Det er såklart AC/DC-lynet. Selvfølgelig. Hva ellers!

 MEN nå må jeg jo ha flere! Har en tanke som jeg har hatt i et års tid nå, så det spørs om det ikke blir en ny tur til Roger snart. Roger på LowLife i Trondheim!!! Stoler på Roger. Roger er flink. Bergenser, men flink likevel.

 

Andre planer kommer egentlig an på om jeg skal jobbe eller ikke. Det var ikke planen, etter at jeg har jobbet og tjent ganske bra nå i sommer, men så søkte jeg plutselig på en liten jobb som virker så alt for perfekt. Hvis jeg nå får jobb, er det enkelte planer som utgår, mens andre kan legges.

 

Skal i hvert fall til Oslo i september for å oppleve Infected Mushroom igjen! Dét er noe jeg gleder meg til å planlegge. Nå må jeg egentlig pakke, må være hjemme i Trondheim innen søndag. Gleder meg!

3 kommentarer

Pernille F

13.aug.2011 kl.00:54

Du er så supersuperflink til å planlegge og lage system og alt! Jeg planlegger og, men det blir som regel på postit-lapper som krølles og kastes like etterpå. Likte matplanen din, virker mye mer gjennomførbar enn de fleste jeg har sett. Tviler ikke på at du klarer det! Sliter også veldig med den der kampen mellom PerfekteMeg og EgentligeMeg (aka middagtilhvertmåltid-meg)... Jammen ikke lett, skal prøve å finne mellomtingen jeg og.

Charlotte

13.aug.2011 kl.02:04

Haha, godt å høre at det ikke bare er meg som er splittet. Leste en bok som het "Perfekte jenter, Magre liv" som tok for seg akkurat det, at vi alle har en liten Perfekt Meg inni oss som vil gjøre alt perfekt og gir oss dårlig samvittighet når det ikke går. Det hjelper litt å være bevisst på det, da. Håper det var greit at jeg la ut bilder av folk her! Synes de bildene er så morsomme og illustrerende.

Karita

28.aug.2011 kl.11:59

Loftet <3

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits