som en unge på seks år

Hahah. Fant denne på FB. For et sippetryne. Jeg er MYE tøffere - lurer på å teste tøffheten på nytt snart, ihihi...!
Åå. Under en uke til studiestart, og jeg gleder meg så veldig. Tror ikke jeg har hatt så høye forventninger og så godt håp siden jeg begynte i første klasse, og jeg tror aldri jeg har hatt bedre forutsetninger for å trives. Føler at det virkelige livet mitt endelig skal begynne; jeg har ventet på dette siden sjetteklasse, minst! Gleder meg ikke minst til å få hjernen min i gang igjen. Og til å flytte tilbake til leiligheten, som jeg nå endelig kanskje orker å faktisk male og dekorere litt. Veggene er jo helt hvite og tomme, og det ser jeg vel sikkert nå etter en sommer hjemme. Ønsker meg fondvegg!
Ønsker, ja. Nå er det bare én måned til jeg fyller tjue! På ønskelisten står benkeplate i ekte tre, dusjkabinett, sengesett (rammemadrass 140 bredde, dyne 220x240 <3 <3 <3), stekeovn og koketopp, tupperware (kjevle, bakematte, oppbevaringsbokser etc), kommode, fremmedordbok, Rubiks kube, vinstativ, glass (har bare melkeglass, champagneglass og shotglass), Pepsi Max (er så slitsomt å handle uten bil), joggesko, kamerastativ, skolebøker, egenpleie og luksus, conversesko, ca alt fra MAC, badeLAKEN (beste jeg vet), aj aj. Jeg trenger ikke en tjueårsdag, jeg trenger tjue bursdager...
Ønsker meg jo egentlig bare én flaske vin (ok da, kanskje to) og en morsom kveld med gode venner, da. Da er jeg lykkelig og fornøyd, jeg har så mye allerede.
Helgen etter blir det dessuten Infected Mushroom på meg igjen, og jeg kan ikke tro flaksen min, det er tjueårsgrense og jeg rekker det akkurat såvidt! Hurraaaa. Tror ingen andre jeg kjenner skal dit da, men jeg reiser alene om jeg må. INFECTED!!
Har vært på festival forresten. Eller. På campingtur, siden jeg aldri brydde meg om å kjøpe festivalpass. Det var gøy og jeg holdt en særdeles miljøvennlig profil.


Snakkes på gløs!
/Lover at jeg prøvde å dele i avsnitt.... beklager wall of text

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits