glykemisk belastning

Høyglykemisk mer fetende enn kalorier?

En amerikansk studie viser at når barn fikk såkalt høyglykemisk frokost og lunsj, inntok de 80 prosent flere kalorier resten av dagen enn da de fikk lavglykemisk frokost og lunsj med det samme kaloriinnholdet. Dette tyder på at det ikke er kaloriene alene som fører til vektøkning. Men følelsen av metthet - eller mangelen på metthetsfølelse.

 

That's it. Fedon for life - selv om jeg for øyeblikket er på LCHF i en "tilvenningsperiode" er det nok Fedon jeg skal slutte meg til på lang sikt.

 

Nå er deeeet forresten under fire uker til RaumaRock og Camp Skrønpåse2! Nedtellingen og gledingen begynte akkurat når jeg fant dette bildet fra i fjor:Mitt første egne hjem! Her holder jeg på å demonstrere hvor stort mitt var, i forhold til et annet som var helt likt - kongruent kan man si - men bare halve størrelsen. For dem som måtte lure på det. GLEDER MEG!

2 kommentarer

Helene

10.jul.2011 kl.00:53

Åååh. Raumarock. Hjertehjertehjerte

I glede me i å!

Julie

10.jul.2011 kl.14:13

Ja, men de raske karbohydratene vil jo fyke blodsukkeret i været og deretter dumpe det rett ned igjen, ikke rart de spiste for mye resten av dagen da :p

http://treningsfysiolog.wordpress.com/2011/06/06/spis-potet-og-ha-ett-kritisk-syn-pa-glykemisk-indeks/

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits