hæææ

Kan man spise sånt når man er på slankekuuur?

 

Spiser lavkarbo og det går strålende! Tror og håper jeg er over sukkerabstinens-kneika, etter tre dager nedtrapping og to dager gjennomført lavkarbo. Merker at energinivået riktignok har sunket, men til gjengjeld er det helt stabilet. Det fantastiske er jo at når kroppen lærer seg til å hente energien fra fett i stedet for sukker, da blir man ikke sliten og daff en gitt tid etter måltidet. Det som ikke går opp kan ikke gå ned, altså blodsukkeret, og når energien fra fettet i maten er brukt opp går kroppen ganske enkelt over på å forbrenne sitt eget fett i stedet. Hurra. Det er utrolig befriende å slippe blodsukker-berg og dalbane, og selv om jeg i utgangspunktet ikke egentlig trenger å gå ned i vekt, håper jeg at jeg kan bli kvitt det lille "insulinbeltet". Insulin suger.

 

Slik spiser jeg:

 

 

Egg og mislykket bacon. Veldig seigt, usj og fysj, så det fikk heller katten. To knekkebrød med 0.85 kh/stykk og litt ketsjup, kanskje tre gram karbohydrat i hele frokosten.

 

 

 

Stor favoritt: Tacograteng. Egentlig akkurat som vanlig taco, men jeg gratinerer med ost og dropper tortillas og nachos. Stekes bare i ovnen ved 210 grader til osten er smeltet. Topper med frisk salat etter steking og spiser med skje, veldig enkelt og veeeldig godt! Skal lage mitt eget tacokrydder neste gang, for det er en del sukker i ferdigblandet fra pose. Ellers er det nesten ikke karbohydrater. Litt i salsaen, så det er bedre å bruke litt Hot enn et glass med Mild. Jeg bruker egentlig gjerne et glass hot da.... Har alt for høy toleranse når det gjelder chili. Lang over jalapeñoen! 

 

Hjemmelaget iskrem! Veldig enkelt og veldig godt, og nesten ikke karbohydrat. Sunnere alternativ for alle egentlig. Brukte vaniljeessens her, neste gang prøver jeg med ekte vanilje og litt mer sjokolade i, og kanskje litt bringebær... det fine med å lage is selv er at man tilpasser den sin egen smak :) Jeg bruker sukrin i stedet for sukker, og det er noe alle kan og egentlig bør bytte til. Naturlig, GI=0 og ingen kalorier. Blir ikke bedre enn det!Naaam. Hvem trenger vel brød?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits