linfrø-knekkebrød

Woho! Det største problemet mitt med lavkarbo sist jeg prøvde, var jo mangelen på kostfiber og at det var så vanskelig å finne lunsjmåltid. Men i dag rørte jeg sammen en slags røre av 30 g linfrø, 30 g sesamfrø, 25 g kruskakli, ca 30 ml fiberhusk og en teskje havregryn. Totalt ca 8.5 karber og 25 g kostfiber, det ble 10 små knekkebrød og det vil si at spiser jeg 8-10 slike på en dag så er det helt ok mtp karbohydratene, og da har jeg faktisk hele fiberbehovet dekket bare der. Helt ok på smak var de også - til og med pusekatten stjal ett og spiste på det.

 

Har også laget lavkarbo iskrem som jeg mener og tror ble helt ok etter prøvesmak, og middagen som ble tacograteng med salat til var helt fantastisk. Bedre enn vanlig taco egentlig. Så nå har jeg helt blod på tann og har bestilt startpakken fra ketolyse.no, gleder meg veldig veldig til å få bok og bakemix. Bort med insulinpølsa!

Én kommentar

AudM

12.jul.2011 kl.13:17

havregryn er fyfy tror jeg:O men serr, prøv brødene mine:D nonomnom

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits