post i kassen

Posten Norge. [shattering glass]

Her betaler jeg i dyre dommer for midlertidig adresseendring og ettersending av post, og selvsagt finnes det ingen pris for "To måneder", som er varigheten på sommerferien for de fleste, neida. Én måned, eller tre. Så betalte jeg for tre måneder da, pakket kofferten og dro hjem til Fjord og Fjell.

Og la meg si det slik: hvis noen vet om det finnes møter for Anonyme Ebayere, vennligst PM. Jeg har til en hver tid noe småtteri på vei til meg i posten, så jeg visste det var brev og pakker som ville komme fram til leiligheten i Trondheim etter at jeg hadde dratt (hovedårsaken til at jeg kjøpte ettersending av post i utgangspunktet).

Fikk pakkelapp i mor og fars postkasse her en dag i forrige uke, og i dag husket jeg faktisk å svinge innom posthjørnet på butikken for å hente mitt lille rekommanderte brev. Hyggelig kiwi-ansatt(!!!!!) prøver å hjelpe meg. Men - hvor er den? Er den ikke her? Lete, lete. Pirke av omadresseringslapp (så hendig plassert rett over et eller annet som skal skannes). Suksessfullt klare å bevare papiret under i sin helhet, skanne i triumf. Lese på skjermen.

Innse at posten har tatt imot mitt rekommanderte brev, sendt det til Trondheim, sendt hentelapp til leiligheten min i Trondheim, omadressert den til Fjord og Fjell, sendt den nedover hit og lagt den i postkassen min, for å informere meg om at jeg har en pakke å hente I TRONDHEIM.:new_woot:

Jeg har altså betalt nesten fire hundre kroner for å bli informert om at posten min blir sendt til Trondheim. :new_woot:

Én kommentar

AudM

26.jun.2011 kl.15:28

looooooool

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits