superliner duo eyeliner

Hei og hei, tenkte å tipse om min favoritteyeliner. Denne er veldig fin og enkel å lage tynne linjer med :) Og også omtrent det eneste produktet på badet mitt som er kjøpt på H&M og ikke er av et luksusmerke... jeg har blitt et luksusdyr...

 

 

Lagde kjapt to forskjellige varianter, dårlig maskara fra tidligere i dag, men da vises jo også linjen bedre. Lineren har en smal og en bred side, så den er fin både til helt tynne linjer og til en tykkere/trekantet vipp.

 

Jeg har nesten svarte øyne forresten.

 

 

Satte på micro ring-hår i går, så nå har jeg også laaangt hår igjen! Så deilig! Lagde meg også en kjapp liten dipdye i rosa. Så godt å ha hår som kan ordnes litt med igjen!


2 kommentarer

Andreas Nickolai

29.mai.2011 kl.23:34

Vinn goodiebag og betakaroten på www.AndreasNickolai.com!

<3

AudM

30.mai.2011 kl.09:55

ah. ikke verst. men tenker at de ikke gå med mine øyne uans:p til daglig prøver jeg å få streken langt inn og med tykkelse på toppen for å gjøre øynene større. mens når jeg går ut tar jeg litt av og feiter på, pleier å ha så mye øyenskygge at det er ok. ellers passer jo tykk strek godt til rødt leppestift og null skygge. er kun når jeg går ut jeg trekker streken lengre ut enn øyet.

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits