It is a grand passion

Riding a horse is not a gentle hobby, to be picked up and laid down like a game of Solitaire. It is a grand passion.

 

Ble med mamma for å se på hest i dag. Nå har jeg lyst på hest igjen... De er så fine!

 
Og nååå har jeg sommerferie. Har litt samme følelse som da mamma minnet meg om at vi skulle stille klokken tilbake i fjor høst; Jeg utbrøt spontant JESSSS, men for meg hadde det jo ingenting å si siden jeg jobbet skift uanset... Nå har jeg litt Jessss-følelse for sommerferien, men for meg er det jo egentlig ikke bra i det hele tatt. Det betyr bare at halvåret mitt på frisørskolen er slutt, jeg går ikke i den fine klassen min lengre, jeg får ikke frisere mer, og jeg skal dra fra leiligheten min og bo hjemme i Molde og jobbe på bensinstasjon igjen. Jeg har ikke hest å kose meg med engang, og jeg skal ikke på sydentur likevel.

 

Håper mamma kjøper hest (den i midten som nesten ikke synes) for da stjeler jeg den og rir masse, så blir sommeren litt morsom likevel :))

8 kommentarer

NYDELIGE BILDER!

kristinaoglisell

29.mai.2011 kl.19:13

fine bilder!

OM OSS

29.mai.2011 kl.19:16

wow! kul blogg!
Fiine bilder:)

blog.no

29.mai.2011 kl.19:36

Hei. Du har blitt valgt for å få ære til å bli registrert i en panel der du kan tjene penger på å svare på noen undersøkelser. Jo oftere du svarer på undersøkelser du får i epost, jo mer tjener du.

Del gjerne linken med vennene dine.

Her kan du registrere deg (kopier adressen i skriv den i nettleseren). Hvis du verver flere venner, for eksempel, legger ut linken på Facebook siden, blir belønning enda høyere.

http://cdr.cintdirect.com/panel/3f38_XMq2UGYw5OR6NyZ-Q/register

Lykke til til en heldig blogger!!!

Hjerterdam

29.mai.2011 kl.19:58

Hmm, var litt rart det der! Han er i alle fall både steinbukk og komplisert! Jeg passer selv godt til mitt eget stjernetegn, og leser horoskoper i blant. Er skeptisk, men mye av det synes jeg passer for godt til å være tilfeldig!

Reasons To Be

29.mai.2011 kl.20:35

varierer:p mn det er vanskelig å få den tynn

Reasons To Be

29.mai.2011 kl.23:38

papegøye<3

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits