frisøreksamen

Min første rent praktiske eksamen noen gang! Først skulle jeg ta permanent på et helt hode: 

 

 

Viklingen gikk bra den synes jeg, ble tett og stram og fin. Vi har jo øvd i ukevis på bare vikling, så. Men sååå ble tiden for kort, så jeg rakk aldri å tørke, og det kom tydeligvis ikke nok permanentolje på alle spolene, for det ble veldig dårlig krøll i front. Pytt pytt, satser på at den fine viklingen trekker opp.

 

Sååå min store svakhet, kortgradering. Hah jeg er så dårlig til å kortgradere... Jaja. Den ble grei nok da, en av mine beste hittil i hvert fall!

 

 

Men sååå! Fryd og glede, oppsett. Elsker oppsett! Jeg som var så sikker på at jeg kom til å hate oppsett så inderlig, turte nesten ikke å komme på skolen engang den dagen vi skulle ha det. Stor overraskelse da jeg faktisk fikk det til og til og med ELSKER det!

 Den er svær, den er dramatisk, den er tofarget og den er totally meg. Så ikke ut som læreren min likte det noe særlig egentlig, men jeg er storfornøyd! Hele greia improvisert siden jeg virkelig ikke KAN planlegge oppsett, og jeg brukte bare drøyt én time.

Detaljene:
Det skulle være med fletting, også pyntet jeg med nagler til og med selv om det nesten ikke syntes til slutt. Mange fler nagler under den flommen med krøller....  Egentlig bare dumt å bruke ekstra løshår på dukkene, for de har et TONN med hår fra før og hodet er knøttlite. Men det ble fint til slutt, syntes nå jeg :))))


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits