pøbel

 

 

Tilbrakte helgen på UFFA i en overflod av øl, anarkistisk punk og mer eller mindre opplyste mennesker. På den ene siden var det veldig tilfredsstillende å møte mennesker som faktisk har lest "1984", på den annen side var hele gjengen anarkistiske kommunister, og på et tidspunkt BRANT de faktisk det norske flagget. Det synes jeg er så respektløst at det burde vært straff for det (ER det ikke det?), men sånn ellers var det morsomt.

 

Mandagskvelden måtte jeg lete i øleskapet igjen (andre har kjøleskap, jeg har øleskap), men det ble bare vors hos meg, som varte helt til jeg så på klokka og erklærte at NÅ, er dette et nach. Så. Nøyaktig åtte dager igjen på skolen, hvorav tre eksamensdager og én kosedag. Vil ikke at det skal være slutt, men om to uker må jeg hjem og tjene til livets opphold igjen. Etter masse manglende kommunikasjon har det også blitt til at jeg ikke skal til syden likevel, så det kommer til å bli en laaang og traurig sommer.... Må være første gang jeg gleder meg til skolestart allerede før "ferien" har begynt. Men men. Jeg har i det minste tofarget hår fortsatt.

4 kommentarer

Reasons To Be

18.mai.2011 kl.17:21

hihi. og noen har begge deler:) hehe, vi har vinskap da men.

Elise

25.mai.2011 kl.19:18

Visstnok er det bare to måter å kvitte seg med et norsk flagg på som ikke er feil, sånn lovmessig: Enten tar man de fargede delene fra hverandre, eller så brenner man det.

Egentlig ganske morsomt, med tanke på at folkene som brenner flagget for å rakke ned på landet gjør det helt feil;)

Sånn forresten var det ulovlig å brenne andre lands flagg, men det er mulig at det har blitt endret. Husker ikke :P

Savner å se deg hver dag!

Charlotte

25.mai.2011 kl.20:04

Åh, så da var det nesten litt SELFBURN heheh. MEN det var et Engelsk band som brant det, også holdt de det opp ned :( Dessuten er hele poenget med flagg symbolikken bak, og sybolikken i den brenningen var temmelig klar.

Har forresten tenkt på det der: Hvordan kvitter man seg med flagg, bibel osv. på en respektfull måte? Føles helt feil å hive det i søpla, så brenning er nesten bedre ja.

Savner deg også Elise! Håper det blir så du kommer til Trondheim til høsten! :)

Elise

03.jun.2011 kl.14:21

Ja, jeg er jo faktisk enig, det er ikke noe særlig. Det er bare litt gøy at det faktisk er sånn^^

Kommer definitivt til Trondheim i august :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits