go again louder

 

 

Påsken:

   

Vår vår vår vår vår, jeg har tofarget hår. Alle bare "er du gal, vil du se ut som Cruella Devil eller", Ja tenk? Jeg synes det er awesome faktisk.

 

Skolen:

 Hehe ja, jeg klipte soppebob på en mannedukke. Han skulle kastes uansett pga undercut i nakken, så jeg fikk leke litt. Gøy det!

 

 

Helgen:

 

Fant et proteinpulver som jeg klarer å drikke! Blander med Litago, og det er helt sært, for det smaker jo av proteinpulver, men det smaker ikke fælt. Hvilket er veldig snodig og en rar opplevelse, for proteinpulver ER jo fælt. Omtrent som når jeg lager ovnsbakt laks med god marinade: Det smaker fisk, men likevel helt ok. Men jeg liker jo egentlig ikke fisk? Skikkelig snodig opplevelse. Men det proteinpulveret anbefales i hvert fall langt over WheyTech, som smaker industriell fiskemat!!!!

2 kommentarer

Reasons To Be

30.apr.2011 kl.20:18

Nei not rly, selv om når jeg tenker meg om er det ganske lite karbohydrater. Men det er bare fordi jeg prøver å være bevisst på å få i meg mest mulig næringsstoffer og sånt, og ikke bare spise for å få litt energi og bli mett. Vil liksom føle meg frisk og. Så derfor innkjøpet av proteinpulver, har jo ikke brydd meg litt engang om å få i meg proteiner de siste årene, og så hvetegresset, mer grønnsaker og mindre sukker. LCHF rundstykkene spiste jeg bare fordi jeg likte dem dritgodt og så var de jo ganske i takt me "dietten" min også, mye proteiner og fiber ( og fett da men..) Men så holder de meg mett så lenge at jeg er nesten avhengig.

Reasons To Be

30.apr.2011 kl.20:19

pulveret mitt er ingen av merken btw.

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits