sanere & formatere

Jaaa! Ble så vanvittig lei av at det tok en time å starte pcen og at den hele tiden drev med masse prosesser som tok opp all kapasiteten osv. Så jeg tenkte wth, hadde jo strengt tatt overlevd en diskkrasj f eks (og jeg tror ikke jeg var langt unna en heller), skaffet windows7 og formaterte hele disken. Ut med det gamle! Litt crazy.... nesten fire år av livet mitt, borte med et tasteklikk. Utrolig befriende og deilig!!!! Min pc er lastet med INGENTING.

Elsker allerede Win7 uforbeholdent, den er jo utrolig mye bedre enn Vista. Hvor kom Vista fra egentlig, hva tenkte de på? Det er jo historiens største tabbe fra windows, det ser til og med jeg. Nå er min pc fresh og helt som ny, hurra!

 

Er ganske fresh og helt som ny selv, etter nesten en uke med helt fri, for første gang siden sist påske. Har bare sovet, spist og sett på tv, har ikke slappet av så grundig på.... to år? Jeg er en sånn som ligger til tolv selv om jeg våkner uthvilt halv ni, bare fordi det er så innmari deilig å bare ligge og døse.

 

Sitter på bussen på vei til Trondheim igjen, og aldri har bussen vært så full som nå. Det er nøyaktig to ledige seter, og det ene er ved siden av meg. Hehe, alle hater meg, men i sånne tilfeller er det helt ok.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits