fruitcase

Prøver å shine leiligheten før jeg drar hjem til påske, men det er jo ikke noe morsomt å vaske fordi jeg skal reise bort?? Mye morsommere å vaske til fest. Også må jeg PAKKE, og hva pakker man til to uker i Molde i april, for den stormer, feier, smiler, smelter, i den blir somren til. Dunjakke og shorts, med andre ord.

Neida, klær er greit. Men jeg trenger en varebil til alt jeg må ha med av sjampo, balsam, kur og oljer altså. Og makeup.Jeg må kjøpe nye hyller til badet snart, for nå har jeg fylt alle de tre skapene OG hele toppen av vaskemaskinen.... Noe er liksom til mamma da. Kanskje...

 

 

http://makeup411.com/411_product_images/4423_Kanebo_sensai_total%20finish.jpg

 

 

 

Hihihi en ting til har jeg unnet meg nå.... den stakkars huden min ble så misunnelig på håret og begynte å protestere, så, hei Sensai. Litt dyrt, men overlegent det beste pudderet jeg har vært borti! Gir en perfekt fløyelsmatt finish med perfekt dekkevne, men likevel ser det naturlig ut, og det renner ikke av, og det kaker seg ikke, og det skaper ikke maskeeffekt. BEST I VERDEN! 

Jeg har vel egentlig ikke råd til slik luksus, men huden min skal jeg jo ha hele livet, og det er godt å føle seg litt fresh og ren og fin i salongen. Skal jo liksom være et forbilde for kundene, så, jepp. God unnskyldning.

 

 

 

Nei, får gå og kjøpe meg en king size trillekoffert. Skal jo være fin i bursdag i morgen når Pernille blir tjue nesten! Hurraa, snakkes i Molde.

2 kommentarer

Sienna Michelle

08.apr.2011 kl.21:29

hmm, burde kanskje prøve sensai.. : )

AudM

10.apr.2011 kl.20:01

pics???

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits