dirty thirties

 

Noen av mine bilder til mappeoppgaven min om trettitallet. Valgte å gjøre mest på meg selv, i stedet for å få noen til å sitte modell. Jobber alltid best alene jeg.

 

  

 

Strevde i mange tiiiimer med håret siden a) mitt er egentlig for langt til den frisyren, b) jeg aner egentlig ikke hvordan man gjør det og c) alt hårverktøyet mitt ligger på skolen, så alt jeg hadde av utstyr var én hårklemme og en føner. Men hah - etter en dag og en natt og en lue kom jeg på skolen med det håret, og min kritiske lærer sa at det var KJEMPEfint, TO ganger. Relativt sett skamros, og jeg ble glad.

 

Elsker forresten trettitallsmakeup, spesielt rosebud-mouthen. Vurderer nesten å droppe øyesminken til fordel for leppene framover. Nesten. Rosebud-mouth? Den skal være ruuuuund. Tada.


Én kommentar

Pernille F

15.mar.2011 kl.20:33

Skjønner godt at du fikk skryt, for herregud! Dritflink. Du er og amazing, gleder meg til cavakveld. Skal være mye mer glad og sånn da, enn jeg var sist!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits