doktor doktor

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Ble visst syk igjen jeg, helt utrolig ubeleilig. Men heldigvis har jeg en lege som sa seg villig til å skrive legeerklæring til meg etter en telefon. Så det ordner seg vel. Var bare det hersens novoviruset denne gangen, og det blir som regel fort frisk av. Jeg er også så heldig at jeg pleier å slippe unna de heller udelikate symptomene, blir bare slått ut av feber, hodepine, kvalme, kaldsvette, kramper osv. Er egentlig vel så ille å ligge en halv dag så kvalm at man må konsentrere seg ordentlig for å greie å puste, men noe mer renslig er det i hvert fall.
Sååå det har ikke vært noen utpreget fin dag, og jeg gikk glipp av enda mer skole, noe som bare passet utrolig dårlig. Men på en merkelig måte var det littegrann, bare en liiiten anelse tilfredsstillende, å våkne i dag morges og skjønne hva som feilet meg. For akkurat som da jeg fikk influensa (for ni dager siden....), gikk jeg til sengs i går med voksende hodepine som holdt meg våken (ren hodepine pleier jeg jo å klare å sovne fra), hjertebank, frostfølelse og jeg slet hele natten med å få sove. Det er disturbing mer enn noe annet for en analytiker som meg, jeg har ikke noe imot å lide litt bare jeg vet hvorfor. Eller. Det var jug. Selvfølgelig liker jeg ikke å lide, uansett årsak.
Men enda verre er det når det øyensynlig ikke er noen grunn. Ikke er det migrene, for det kjenner jeg igjen. Jeg har ikke søvnmangel, jeg har spist sunt og riktig, jeg er ikke nevneverdig stresset, ikke er jeg syk (som jeg visste om, altså), og jeg gjennomgår ingen traumer. Så HVORFOR, liksom. Da er det det er en anelse hyggelig å våkne neste dag og i hvert fall skjønne hvorfor, i mitt hode.
Men det har ikke vært noen heltopp dag. Legger meg nå og prøver igjen i morgen!

3 kommentarer

Pernille F

10.feb.2011 kl.21:37

Stakkar! :( frisk igjen nå? Du hørtes forresten litt Sheldon ut her nå. Om du har sett Big bang theory. Haha.

sv: her er søstra!!! Tvillingen.

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=2163854&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208526&parent_categoryId=203984&sort_field=Relevance&pageSize=20

Charlotte

10.feb.2011 kl.23:29

Snif. I want grilled cheese. Will you sing Soft Kitty?

Sandra

12.feb.2011 kl.12:02

haha! god bedring hvertfall :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits