suksesspita

 

Du er sannelig en flink kokk Anne!

 

 

Må bare rapportere dette: Pitabrød fylt med pesto og kylling var helt amazing! Lett min nye favorittmat, til tross for at jeg var gaaanske så skeptisk før jeg tok første biten. For nå er jo ikke jeg HELT matblogg-dame enda (prøver i hvert fall) og tok ikke bilde av maten, men den så ganske slik ut: 

 

Liksom... GRØNN. Og jeg vet at pesto skal være grønn, men grønn kylling skurret likevel litt. Dessuten var det ikke bare min feil, det står til og med i frisørboken min om fargene rødt og gult at det er apetittvekkende farger, mens grønt og særlig blått ikke er det. Men da hadde jeg jo brukt nesten et helt kvarter på å lage denne retten, så jeg smakte, skjønt jeg smakte med tvil. Men himmel! Så utrolig godt!!! Jeg stappet min med over 100 gram stekt kyllingfilet, så nå har jeg fått masse sunne proteiner også og føler meg herlig lett-mett. Mett, men ikke surret i fett og balsamert i olje; mett uten den tunge, dovne følelsen man får av å ha spist seg mett på usunn mat.

 

Jeg merket faktisk ikke hvor negativt kroppen min reagerer på ekkel mat før jeg la om til et litt sunnere kosthold og SÅ skulle "kose meg ordentlig" i helga. Ble jo fysisk dårlig og kvalm etter det som var min daglige dose med sjokolade før. Det er som jeg har fått et helt nytt liv (ok, det har jeg jo), og en ny kropp også. En kropp som gjør meg i stand til å takke nei til is, ikke fordi jeg kan kjenne magefettet velte utover kanten på buksa, men fordi jeg faktisk ikke har lyst på. En kropp som heller vil ha en grov baguette med kylling og salat til lunsj, enn tre berlinerboller og en cola takk. Er det mulig.

 

Det neste blir vel at jeg begynner å drikke VANN!!! Jaja. Hilsener fra den fett- og sukkerfrie stue.

 

Én kommentar

Reasons To Be

09.feb.2011 kl.20:04

takk! 1,1K:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits