i morgen skal jeg se en hel bok

Sitter hjemme hos mine foreldre, og her er alt akkurat som før. Det er like mange plater sjokolade i kjøleskapet, like mange typer snacks i skuffene, yndlingsbrødet mitt ligger i fryseren og åtte flasker pepsi max er kjøpt inn til ære for meg. Litt av en ferie for meg som ikke eier annet snop enn en halv plate 70% mørk sjokolade i min egen leilighet - åh jeg er så flink at. Men uansett. Skal legge meg sånt, må bare le litt i offentligheten av uttalelser som denne:

 

"Liker du lotr?"
"Aldri sett det jeg. Når skal jeg ta meg tid til å se 9 timer med film? Vet jeg har gått glipp av noe, men æh, NI TIMER!"

 

Ikke bare DEN uttalelsen personlig ment altså, men sånn generelt... Lord of the Rings er vel strengt tatt BØKER, før, og heller, enn det er filmer. Samme med Harry Potter, og Narnia, og alt egentlig. Hvis bøkene er middagen, er filmene liksom til å sammenlikne med oppvaskvannet etterpå - noe ganske dvaskt, litt ekkelt, og noe aldeles annet enn selve måltidet selv om du kanskje, skjønt kanskje også ikke, greier å identifisere hva dette stammet fra.

Bøker er bedre enn filmer!!!!!Punktum. God helg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits