its a pleasure machine and you fly every night

 

 

Endelig gjorde postkassa mi noe rett! Fikk min lenge etterlengtede mini-usb i dag, så nå er endelig kameraet litt til nytte igjen. Ikke overraskende var det første jeg gjorde å overføre bilder av meeeeg, får meg en god latter egentlig. For liksom....

  

 

Elsker huden min for tiden, blek, javisst, men det er sånn jeg synes nordmenn skal se ut midt på vinteren. Men bildet er helt uredigert både mtp. fargetoner og alt annet, og jeg er temmelig fornøyd for tiden om jeg må si det selv.

Sminken her liker jeg også, dette var jo i helgen da jeg eksperimenterte med litt dramatisk øyesminke. Ikke hverdagskost, men jeg liker det.

Men HÅRET. HATER HATER håret mitt nå.

 

Og hva slags skole var det jeg gikk på igjen? Norsk... hudpleieskole? Nei. Makeupskolen? Neeeei. Var det... kan det ha vært.... kan det virkelig være... FRISØRSKOLEN? Jaaaaa. Skulle sannelig ikke trodd det...... Men til mitt forsvar er jeg så fryktelig på håret nå fordiiii jeg har spart det og ikke gjort noe som helst siden september, da jeg fikk vite at jeg kom inn på skolen. Så dette er for mine klassekamerater, som skal få kose seg med den store utfordringen det blir å få meg fin igjen når vi begynner med farge og egenpleie. Takk og lov er det ikke så lenge igjen nå! Kan nesten ikke vente med å få ny farge og ny klipp. Tror jeg må fortsette å ha to farger, men tenker å dele det inn motsatt vei kanskje. Og hvilke to farger skal det i så fall bli? Må tenke, og nå må jeg heldigvis tenke litt fort også.

Gleder meg sånn <3

 

4 kommentarer

pernille

02.feb.2011 kl.20:47

Wow, fiiin hud ja! Spennende å se hvordan du blir etter egenpleie!

Helene

02.feb.2011 kl.21:26

Jeg stemmer massivt på FARGE.

Gjør det, gjør det, gjør det! :D

Reasons To Be

02.feb.2011 kl.21:30

syns det var fint jeg.. og huden<3

Reasons To Be

03.feb.2011 kl.11:37

hihihihi ilu. gikk bra på prøven så:D der da?

heter du rosiebtw?

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits