lille pusekatt

 

 

Jeg troor jeg må få meg katt. Leiligheten min er perfekt - dvs tom - og jeg har egen inngang og en liten hage, og området her er nesten ikke trafikkert. Ja, det er en beslutning man må tenke gjennom og man må være sikker på at man faktisk ønsker å binde seg til å ha en katt i kanskje femten år eller mer, men jeg har jo allerede hatt katt nesten hele livet og for meg er det en større omstilling å plutselig ikke ha det. Eller, ikke bo med en katt da, Nøstepusen min hjemme er jo min fortsatt. Hører han har vært så forvirret disse ukene etter jeg flyttet, gått inn på rommet mitt og kikket etter meg osv. Åh. Savner katten min. Savner å ha katt.

 

 

 

 

Men, jeg tenkte jo bare å lete rundt i Trondheim etter et kull med fine, uønskede norsk skogkattunger. Eller norske huskattunger. Whatever. Men sååå så jeg Cats 101 her i min ensomme sykdom, og fikk så utrolig lyst på en Russian Blue! Så utrolig vakre de er!

 

Supersøte små nurk når de er små babykatter, og så helt ubeskrivelig elegante, majestetiske, vakre dyr når de er fullvoksne.

 

 

De er dessuten regnet for å være en av de aller mest intelligente katteraser, og skjønt de er litt reserverte og ikke den katten som tilfreds krøller seg sammen på fanget til hver eneste gjest, er de helt hengivne og tillitsfulle når de først har akseptert deg som sitt menneske og sin venn.

 
Litt som meg, med andre ord.

 

 

Den ene katten på programmet hadde diabetes stakkar... og måtte få insulinsprøyte to ganger om dagen. Og når det var tid for sprøyten la den seg bare ned på gulvet foran matmor og lå helt i ro og ventet på sprøyten, fordi den stolte på henne og visste at når den fikk sprøyten ville den føle seg bedre. En sånn katt vil jeg ha!!!

 

 Hei vil du være med meg hjem?

 

 

Savner savner savner å ha katt rundt meg... gjør meg glad her jeg sitter med sukret te, to skjerf og én influensa, fortell meg om din katt?

 

 

8 kommentarer

I Talk Shit

02.feb.2011 kl.02:17

Hm.. Kjedelig å savne noe man er glad i, uansett om det gjelder mennesker eller dyr. Håper det fikser seg!

Amarulla

02.feb.2011 kl.04:29

Kjøp deg heller en hund. Det er menneskets beste venn. og desutten lukter de ikke så ekkelt og er mer renslige:)

Helene

02.feb.2011 kl.07:36

Åh, da er vi to! Jeg har kommet meg over den verste kneika da, i tillegg til at jeg flytter hjem igjen til neste år, så da får jeg kost på pusene igjen. Den eldste katten min har blitt deprimert og spiser ikke når jeg ikke er hjemme. Litt søtt, men mest skummelt. Jeg elsker de dyrene!

~ a girl full of secrets

02.feb.2011 kl.07:57

Awhhhhhh,så søttt !

woot?... katter lukter ikke vondt, de pleier å lukte det samme som eieren pga de gnir seg inntil oss og stjeler parfymelukten vår hah. Ja, men det er sant.

Har en liten langhåret grå og hvit pus jeg, den er kjempesøt :3 når jeg blir voksen skal jeg kjøpe en helt hvit langhåret en,awhh.

Tonje

02.feb.2011 kl.13:41

Hva med å være adoptiv-mamma for katter? Du kan jo ta inn katter fra dyrebeskyttelsen å ha de til de blir trygge på mennesker og slikt. Og når de har blitt kosete og bra igjen, skal de tilbake på brakka, og du får en ny pus i hus. På den måten blir du ikke så knyttet, når du kan stoppe når du vil. www.dyrebeskyttelsen-trondheim.no/ her kan du jo se litt. Og her har du en blogg som gjør akkurat dette så du kan finne ut litt hvordan det er! :) siljesreise.com/

Charlotte

02.feb.2011 kl.13:48

aaww takk alle sammen.

@ Amarulla - noen er kattepersoner, andre er hundepersoner. Familien min har hund også, men jeg er mer en kattedame. Uten at det har noen betydning, må jeg bare nevne at katten min både lukter bedre og er mer renslig.... men hvis bakterier og lukt og renslighet er det eneste man bryr seg om, kan man vel like gjerne skaffe seg en teddybjørn.

Vil ha min egen katt jeg da, hadde aldri orket å sende fra meg en katt når den hadde begynt å bli trygg på meg. Vil heller ta én eller to katter og gi dem varige, trygge hjem :)

Juni

02.feb.2011 kl.15:28

http://www.dyrebeskyttelsen-trondheim.no/dyr.php

Det er mange katter som behøver nytt hjem - ikke bare kattunger. Jeg kan absolutt gå god for dyrebeskyttelsen i Trondheim.

Liinda

02.feb.2011 kl.17:24

Skjønner det godt! Savner katt i huset jeg også, men tør ikke skaffe før vi har kjøpt leilighet. Vanskelig å leige med dyr (og vi har jo allerede en hund) Katta jeg har hjemme hos mamma liker ikke Mira, så hun kan desverre ikke bo her hos oss :C

Hva i alle dage Amarulla? Viss katten din lukter og er urenslig har du gjort noe feil. Verken katten eller hunden min lukter eller er urenslig. Noen liker katter, andre liker hunder. Dessuten er det MYE mer arbeid og ansvar med en hund som trenger oppmerksomhet, mot en selvstendig katt som klarer seg i flere dager alene. (Ikke innestengt, that is)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits