naked, I am naked in the shower 

 

Håper og tror jeg har funnet min måte å praktisere et sunnere kosthold på, eller dvs et kosthold som forhåpentligvis gjør at jeg slutter å legge på meg... Det har gått så sakte, så sakte, men jeg kan jo ikke fortsette å gå opp en kg i året akkurat - veie nesten hundre kilo når jeg blir seksti? Neitakk.

Så jeg teller kalorier. Har aldri egentlig gjort det før, selv de gangene jeg har prøvd (men ikke lyktes i) å legge om. Jeg synes faktisk det er kjempefint å skrive ned, regne ut, føre opp og ha det svart på hvitt. Da vet jeg hvordan jeg ligger an, og det viser seg at man absolutt ikke trenger å gå sulten for å komme under 2000 om dagen. Nå legger ikke jeg meg noe langt under da, men hovedpoenget er jo uansett å slutte å gå opp. Og så har jeg "halv dag fri" på fredag og lørdag, hvis jeg er flink resten av uken vel å merke. Men det er jeg.

Er bare så altfor irriterende at når jeg skal være såååå flink og GÅ til butikken, GÅ på tur, GÅ til skolen og hjem igjen, så tar det bare tre dager før jeg kjenner beinhinnebetennelsen komme snikende tilbake. Essssjjjjj. Så i dag ble det buss og halvdårlig samvittighet, men det er bedre å bare la det bli helt bra, og så starte forsiktig igjen om noen dager.

 

Utenom det vil vil vil jeg ha nytt hååååååårr. Svart kanskje? Rødt, blondt? Vil ha alt.... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits