velkommen hit

Ikke så veldig stor forskjell akkurat.... etter å ha flyttet rundt og styret med koder som ikke ville samarbeide, kopierte jeg ganske enkelt hele det gamle stilsettet som faktisk fungerte, og brukte heller tiden det tok å tilpasse det med bilder og farger. Er ikke helt ferdig, men ferdig nok!

Deilig søndag, stod opp tidlig, gikk tur til byen for å orientere meg, og fant den korteste veien (tror jeg). Så nå kan jeg begynne å gå til skolen, for det er ikke langt. Det er ikke langt hjem heller, ikke i det hele tatt, men det er innmari høyt! Har over hundre høydemeter å klatre oppover til toppen av tyholt, sååå det blir rene treningsøkta bare å gå hjem fra skolen. Men jeg liker jo litt sånn tvungen trening, mye lettere å presse seg selv litt til når alternativet liksom er å sove i grøfta den natta. Må jo tross alt hjem.

Ellers, siden jeg gjorde unna lørdagsvasken på fredag og helgehandlingen på lørdag, har jeg bare hatt spadag og sett etter inspirasjon og fine bilder på nettet. Koos. Elsker faktisk søndag :)

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

19 år, har gått frisørskole og har masse realfag i bagasjen, elsker hår og makeup. Katteperson og tørrlagt hestejente. Hurra? Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits